SPORTURI  »  ALTELE  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Corina Ungureanu, despre pictorialul nud: „Dacă nu o făceam, lumea nu știa că sunt și eu campioană mondială” » Ce spune după scandalul iscat în Japonia: „Atât ne-a dus pe noi capul!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 10:48 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 11:30

Corina Ungureanu (42 de ani), dublă campioană mondial (1997 și 1999) și dublă campioană europeană (1998), a fost invitată azi la GSP LIVE.

Fosta mare gimnastă a discutat despre unul cele mai controversate momente din viața ei: pictorialul nud pe care l-a făcut în 2000 pentru Playboy. Ulterior, a repetat experiența și în 2008.

În plus, Corina Ungureanu a fost implicată alături de Claudia Presecan şi Lavinia Miloşovici în scandalul gimnastelor care au realizat un DVD în Japonia, executând dezbrăcate exerciţiile pe aparate.

VIDEO Corina Ungureanu a vorbit despre motivele pentru care a ales să pozeze nud: „Am primit mai mulți bani decât am primit pentru titlul mondial”

Nu voi spune că nu a contat partea financiară. A contat enorm. Erau mai mulți bani decât primisem pentru titlul mondial. Aveam o casă de terminat și... 

A fost și chestia că pozase o patinatoare și că au mai fost gimnaste înaintea mea... Am zis «OK, bun». M-am autodepășit, dacă vrei. Noi nu am fi vorbit azi fără chestia asta. Eu nu sunt o mare gimnastă. Nu mă consider în primele 15. Eu știu unde îmi e locul în ierarhia marilor gimnaste din România. Nu o să mă auzi că spun «Sunt o mare gimnastă». OK, comparativ cu rezultatele de azi, putem spune. Dar poate dacă nu făceam acele poze lumea nu știa că Ungureanu e și campioană mondială.

Sunt multe gimnaste peste mine, ca rezultate, care nu au trecut acest prag, nu au făcut ceva diferit... Eu mereu m-am simțit datoare să spun că îmi cunosc locul. Eu nici măcar nu am fost Jocurile Olimpice. 

Când a fost pictorialul din Japonia a fost o mare încurcătură, un mare scandal. Eu, din prostie sau neștiință, am avut emblema Federației pe echipament. Atât ne-a dus pe noi capul. Nu am știut să luăm un avocat, să citim contractul cum trebuie. Noi nu am dat niciun fel de explicații, nu am spus prea multe. Probabil dacă se întâmpla azi, nu mai se mai agita nimeni. Au fost multe gimnaste care au făcut mult mai multe, după noi. Dar atunci...”, a spus Corina Ungureanu la GSP LIVE.

Citește și: 

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk, în semifinale la Australian Open! Au trecut de favoritele #4: „Cred că suntem nebune”

Transfer de marcă la Rapid! O vicecampioană europeană și mondială vine din vară

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
unbiped
unbiped  •  28 Ianuarie 2023, 16:50
Postat de GardaIosefina pe 26 Ianuarie 2023, 13:49

Are. Vezi pe site-ul MTS.

Ei, daca are, inseamna ca a muncit foarte mult si a facut mari sacrificii pentru asta. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexxp1955
alexxp1955  •  26 Ianuarie 2023, 22:17
Postat de GardaIosefina pe 26 Ianuarie 2023, 13:49

Are. Vezi pe site-ul MTS.

Aveti dreptate ...poz 211,...

marcellino7
marcellino7  •  26 Ianuarie 2023, 15:10

Fata draga, jos palaria!!! Urmeaza ti interiorul si sa nu ti pese de nicio vorba din exterior!!! Esti Tu si DUMNEZEU!!! In rest... bucura te de viata!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează