SPORTURI  »  ALTELE  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Berlusconi donează 10 milioane de euro pentru construirea unui spital

Silvio Berlusconi, 83 de ani, se implică activ în salvarea italienilor amenințați de COVID-19
Silvio Berlusconi, 83 de ani, se implică activ în salvarea italienilor amenințați de COVID-19

Articol de - Publicat marti, 17 martie 2020 13:12

Silvio Berlusconi (83 de ani), fostul premier italian și proprietar al Milanului, sprijină financiar lupta contra noului coronavirus prin construirea unui spital cu 400 de paturi la terapie intensivă.

Chiar dacă a ales să plece la reședința de pe Coasta de Azur din Nisa, Silvio Berlusconi rămâne alături de italienii teribil încercați de pandemie. Fostul premier și patron al lui AC Milan a anunțat că va dona 10 milioane de euro în lupta contra noului coronavirus. Suma va fi direcționată pentru realizarea unui spital construit de urgență într-un pavilion expozițional din Milano, extinzând astfel cu 400 numărul de paturi de la terapie intensivă, ori pentru alte echipamente medicale necesare.

„Mulțumiri eroilor din spitale”

„Nu pot, încă o dată și din adâncul inimii, să nu transmit mulțumiri fervente eroilor din spitale și să ajut la cheltuielile imense din prima linie a luptei duse din Nord și până în Sud. Ei merită, din plin, să fie recompensați și onorați pe măsura sacrificiului lor cotidian”, a declarat liderul Forza Italia.

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

  1. EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici. 
     
  2. Champions League și Europa League au fostsuspendate. Pandemia de coronavirus a dus la amânarea tuturor partidelor din Champions League și Europa League care urmau să aibă loc în această săptămână (16-22 martie)
     
  3. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  4. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
     
  5. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
     
  6. Ivan Garcia Cortina, câștigător în această săptămână al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
     
  7. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
     
  8. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează