SPORTURI  »  ALTELE  »  ACCIDENT MARIO IORGULESCU

Costin Ștucan pune două întrebări incisive în controversatul caz al lui Mario Iorgulescu: „E adevărat că l-ați externat înainte de terminarea tratamentului?”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 21:23

Jurnalistul GSP Costin Ștucan a comentat într-o postare pe Facebook anunțul Parchetului, care a comunicat azi oficial că Mario Iorgulescu (24 de ani) se afla în stare de ebrietate și sub influența drogurilor când a produs accidentul mortal de pe Șoseaua Chitilei.

  • Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un accident grav în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Șoseaua Chitilei;
  • Acesta a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism;
  • Șoferul mașinii a murit, iar Iorgulescu a fost operat de urgență la Spitalul Elias.

Iată postarea lui Costin Ștucan:

„Două întrebări pentru șeful LPF, Gino Iorgulescu, după apariția datelor teribile: 

1. E adevărat că Mario a fost internat într-o clinică de dezintoxicare de unde l-ați externat înainte de terminarea tratamentului?
2. E adevărat că i-ați cumpărat un Aston Martin ca urmare a unui șantaj emoțional legat de renunțarea la droguri?

Poate următorul comunicat al lui Iorgulescu va conține și răspunsurile la aceste două întrebări”

Două întrebări pentru șeful LPF, Gino Iorgulescu, după apariția datelor teribile: 1. E adevărat că Mario a fost...

Publicată de Costin Stucan pe Joi, 12 septembrie 2019

Citește și:

Parchetul a comunicat oficial că Mario Iorgulescu consumase cocaină și avea 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul accidentului!

Cornel Dinu, despre accidentul provocat de Mario, fiul lui Gino Iorgulescu: „Unui băiat cu probleme nu îi cumperi mașină de 300.000 de euro”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
agentul0007
agentul0007  •  13 Septembrie 2019, 22:25

Ar mai fi o intrebare . E adevarat ca mario este bine mersi in spital si complicii lor il baga ca este rănit foarte grav ,în încercarea de a îl scoate nevinovat. Sa il scape de pușcărie

flopy09
flopy09  •  13 Septembrie 2019, 14:25
Postat de Mihail Maxim pe 13 Septembrie 2019, 08:35

Adevarul este ,presa si tv exagereaza foarte mult.In aceste momente familiile celor doi ,sunt foarte indurerate.Acum lasati legea sa-si faca treaba,si cine e vinovat sa plateasca cu virf si indesat,pentru fapta care a comis.Aceste lucruri se intimpla fara voia noastra ,oricind si oriunde.Imi pare rau pentru cele 2 famili si inteleg durerea,dar in aceste momente trebuie sa dam dovada de maturitate.

Daca iti omora tie copilul nu mai gandeai asa. Daca traiam intr-o tara civilizata, in care se respecta legea nu prea avea ce sa caute in libertate beizadeaua. Ar fi trebuit sa fie la puscaria, vezi antecedente, cu lipsiri de libertate, interlopi etc. Pe surse se pare ca tacsu' la mai scos si de unde era internat inainte de terminarea programului de dezintoxicare. Daca scapa cu viata asa se va intampla si cu puscaria, pentru ca va face, in doi ani este pe strazi ca are taticul bani. Sa vedem cum scapa de judecata familiei pe care a nenorocito, daca era copilul meu nu mai scapu, cat timp respiram ii vanam pana la ultimul. Pare dur dar in justitie in acest moment increderea mea este spre zero, mai ales ca este vb de persoane potente financiar.

thedronius
thedronius  •  13 Septembrie 2019, 10:51
Postat de tomitan pe 13 Septembrie 2019, 07:59

Intrebarea legata de tratament este ok, dar de masina mi se pare aiurea. Daca conducea Dacia sau Lada, te pomenesti ca nu se intampla tragedia? Adica cand esti burdusit de coca si alcool trebuie sa conduci numai rable ptr a evita accidentele? Domn Știucan ,ca sa ne lămurim , Gazeta Sporturilor mai este ziar de sport? Daca da, atunci ancheteaza afacerile de la LPF ale lui Gino Iorgulescu , afacerile si comisioanele luate de la televiziuni. Cazul Mario Iorgulescu are cine sa-l toace,ziarele de scandal, tabloide, pensionarii prin parcuri etc. Daca tot te roade , fa o cerere si treci la colegii de la " Libertatea" , ala e tabloid si ziar de can-can . PS. GSP, o sa ajunga precum aprozarele din anii ' 90, unde langa , cartofi , ceapa ssu morcovi , erau expusi bikini si guma de mestecat Tipi- Tip adusi din Turcia. Un talmeș-balmeș de articole ,fără nicio legătură cu sportul.

Intrebarea a doua nu se axa pe faptul ca i-a cumparat tac su o masina scumpa, ci ca a ajuns sa i-o cumpere pentru ca a fost santajat emotional. Ziaristul pune accentul pe faptul ca babacu nu stie sa gestioneze relatia cu ala micu (si probabil nu a stiut niciodata). Asa l-a educat: daca vrei ceva, promiti o chestie si tactu iti da ceea ce vrei, chit ca peste o saptamana nu mai dai doi bani pe ce ai promis...

Vezi toate comentariile (45)
Comentează