SPORTURI  »  ALTELE  »  FITNESS

FOTO „Încălzirea contează cel mai mult” » Cum se menține Carmen Simionescu într-o formă incredibilă

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2021 09:40 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 09:41

Carmen Simionescu are 23 de ani, este extrem de sexy și atrage likeurile ca un magnet. Artista nu lipsește din sala de sport, acolo unde se pune pe picioare de fiecare dată. 

„Un corp frumos și sănătos ajută la încrederea în sine. Deci sportul nu trebuie să lipsească din viețile noastre. Fiecare mușchi din corpul nostru este important. Încălzirea contează foarte mult, când vine vorba de sport. Un mușchi încălzit funcționează la un nivel mai înalt și, prin asta, evităm afecțiuni sau alte probleme cum ar fi întinderile sau, mai grav, fracturile. Încep cu gâtul, apoi fiecărei secțiuni de mușchi îi aloc câte două minute de încălzire", recunoaște artista.

+9 FOTO

Răsfoiește și alte galerii foto:

GALERIE FOTO Momentul adevărului! Marco Borriello a spus tot: de ce nu a mers relația cu superba Mădălina Ghenea

FOTO Soția unui fost jucător de la FCSB, aproape goală în zăpadă! Cum a pozat-o fotbalistul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1615448775372789
Mihai Doru  •  27 Februarie 2021, 11:38

Oribila disproportia umerilor; parca e bara din dulap de agatat umerasele. In plus ia bidoane, iar silicoane...dar, mai exista si purtatori de izmene care agreaza ***. deh....gradina D-lui e mare....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează