SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMERA DEPUTAȚILOR

EXCLUSIV / UPDATE CV-ul de deputat al lui Daniel Ghiță, între fals și haz » Fostul luptător a pus la aptitudini că știe să transcrie date de pe PC pe „format electronic CD, stick”. Și că e campion mondial Glory, deși nu e!

Articol de , - Publicat marti, 25 ianuarie 2022 07:55 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 12:09

Daniel Ghiță, fostul kickboxer care acum e deputat PSD de Ilfov, susține în CV-ul său oficial că a fost campion mondial Glory. Dar promoția americană de kickboxing a confirmat, într-un răspuns pentru GSP.ro, că Ghiță a pierdut de fapt finala cu olandezul Rico Verhoeven. Mai jos, detalii despre CV-ul cu probleme al fostului sportiv. 

UPDATE ora 12:00. Cum răspunde Daniel Ghiță

Fostul kickboxer a oferit un răspuns după articolul GSP referitor la CV-ul de deputat în care susține că a fost campion mondial Glory, deși nu e. El a publicat imagini cu ierarhia din 2014-2015, în care apare pe 1, însă este vorba despre un clasament orientativ, în care pe 4 apare, de exemplu, și Semmy Schilt, retras din 2012! Răspunsul integral al lui Ghiță - AICI. 

Articolul inițial: 

Potrivit CV-ului urcat pe pagina Camerei Deputaților, Ghiță a fost în 2014 „campion mondial” Glory, o promoție de kickboxing considerată cea mai importantă din lume după decăderea K-1 de la finalul anilor 2000.

Informația este prima din CV-ul fostului sportiv.

CV-ul de deputat al lui Daniel Ghiță, între fals și haz » Fostul luptător a pus la aptitudini că știe să transcrie date de pe PC pe „format electronic CD, stick”. Și că e campion mondial Glory, deși nu e!

Dar e o informație eronată! Ghiță a pierdut finala cu olandezul Rico Verhoeven, cei doi disputându-și centura supremă la categoria grea pe 21 iunie 2014. Aceasta era vacantă după ce starul Semmy Schilt s-a retras cu un an înainte.

Decizia arbitrilor a fost unanimă, pro-Verhoven. 

Glory confirmă, Ghiță nu vrea să comenteze

Într-un răspuns pentru GSP.ro, promoția americană a confirmat informația.

„Daniel Ghiță a luptat împotriva lui Rico Verhoeven pentru titlul la categoria grea în gala GLORY 17: Los Angeles (2014) și a pierdut prin decizie unanimă. A fost ultima luptă a lui Daniel Ghiță în GLORY”, au răspuns americanii.

Verhoeven și-a apărat de atunci centura de 10 ori. Ultima oară, pe 23 octombrie 2021, când l-a învins pe belgianul Jamal Ben Saddik.

Până în acest moment, reprezentanții lui Verhoeven nu au răspuns solicitării Gazetei de a comenta speța.

„Separat de cariera politică, Ghiță a fost un sportiv bun. Să recunoaștem că a luptat la cel mai înalt nivel cu sportivii buni ai vremii, într-o perioadă de vârf a kickboxingului, în care participau Schilt, Aerts, Bonjasky. Acum s-a migrat foarte mult către MMA. Însă informația că ar fi câștigat GLORY e eronată. Și mai e și prezentată într-un cadru oficial”, a menționat un specialist român în fenomenul kickboxingului.

Acesta a dat exemplul clasamentului FIFA. „E ca și cum Germania și-ar fi trecut în palmares campionatul mondial din 2018 sau Argentina lui Messi Mondialul din 2014 doar pentru că au fost pe 1 în clasamentul mondial în acel an”.

GSP.ro l-a contactat pe Ghiță, însă acesta a menționat că nu vrea să comenteze informația. El a adăugat că ziarul Gazeta Sporturilor nu merită un răspuns din partea lui.

„Transcrierea datelor de pe PC pe CD, STICK MEMORIE”

Ce mai apare în CV-ul lui Ghiță? 

El și-a trecut, în afară de reușitele sportive, faptul că a fost „ofițer” SPP încă de la terminarea liceului și că ar putea preda educație fizică în cadrul „școliilor”.

CV-ul de deputat al lui Daniel Ghiță, între fals și haz » Fostul luptător a pus la aptitudini că știe să transcrie date de pe PC pe „format electronic CD, stick”. Și că e campion mondial Glory, deși nu e!

În plus, el susține că se pricepe la „transcrierea datelor de pe PC pe format electronic CD, STICK MEMORIE”.

Cum spunea Ghiță, la GSP LIVE, că vrea să salveze România

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  26 Ianuarie 2022, 19:54

Individul cica a luat pumni pentru Romania dar fara ca aceasta sa i-o fi cerut vreodata!

ultrasdinamo1948
ultrasdinamo1948  •  25 Ianuarie 2022, 17:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

terra.nova
terra.nova  •  25 Ianuarie 2022, 15:02

Daca tot vorbim de fabule...si gsp se da ziar de sport dar realitatea e paralela.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează