SPORTURI  »  ALTELE  »  NATAȚIE

FOTO Contract important semnat de David Popovici: „Viitorul este unul strălucitor!”

David Popovici (17 ani), proaspăt campion european la 200 de metri liber, a semnat un contract cu brandul de echipament sportiv „Arena”. +3   FOTO
David Popovici (17 ani), proaspăt campion european la 200 de metri liber, a semnat un contract cu brandul de echipament sportiv „Arena”.

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2021 20:13 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 20:23

David Popovici (17 ani), proaspăt campion european la 200 de metri liber, a semnat un contract cu brandul de echipament sportiv „Arena”.

David Popovici a atras atenția întregii planete cu performanțele din anul 2021. La doar 16 ani a fost prezent la Jocurile Olimpice de la Tokyo, fiind la un pas de medalii. Sponsori importanți l-au abordat pe sportivul român, cea mai recentă colaborare fiind una de prestigiu. 

David Popovici e primul sportiv român premiat cu titlul „Cel mai bun tânăr sportiv european”
natație
David Popovici e primul sportiv român premiat cu titlul „Cel mai bun tânăr sportiv european”

Contract important pentru David Popovici

„Sunt încântat să anunț că de astăzi sunt un atlet legat de Arena. Simt că este un lucru foarte important pentru mine, un partener puternic pe care mă pot baza în orice moment. Având Arena de partea mea, mă ot concentra doar la țelurile mele. Viitorul este unul strălucitor!”, a transmis David Popovici. 

Arena este o firmă italiană de echipamente sportive, cu atenția concentrată asupra natației. Înființată în urmă cu 48 de ani de Horst Dassler, fiul fondatorului Adidas, a fost cedată către o companie japoneză. Are în acest moment contracte cu sportivi de top din întreaga lumea.

Suntem încântați că David s-a alăturat echipei noastre. La 17 ani reușește niște lucruri de care campionii de astăzi nu se puteau apropia. Vrem să îl ajutăm și să îl îndrumăm, astfel încât talentul său unic să își atingă potențialul.

- Giuseppe Musciacchio, CEO Arena

VIDEO Cursa în care David Popovici a obținut aurul european

Citește și alte știri din sportul românesc: 

În lacrimi, Ana Maria Popescu și-a anunțat retragerea: „Totul doare prea tare. E momentul să am o viață în afara sălii”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ionnis
ionnis  •  08 Decembrie 2021, 13:34

Popovici un fenomen arogant

Vezi toate comentariile (1)
Comentează