SPORTURI  »  ALTELE  »  DEZBATERE

DEZBATERE KLAUS IOHANNIS. VIDEO. Ce părere are președintele despre infrastructura sportivă din România: „Să modernizăm sistemul din 1968”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 21:47

DEZBATERE KLAUS IOHANNIS. Președintele României a avut o întâlnire cu jurnaliștii români, în care a discutat diferite teme de interes public, inclusiv problema infrastructurii sportive. 

La finalul întâlnirii, președintele Klaus Iohannis a fost întrebat ce va face în privința infrastructurii sportive, dacă va fi ales duminică, în al doilea tur, contra fostului prim-ministru Viorica Dăncilă.  

„Se pot face multe. Este o temă pe care nu am abordat-o prea des în spațiul public, dar abia aștept, împreună cu noul Guvern, să ne apucăm de treabă. Fără sportul de masă vom avea o societate bolnavă. În domeniul performanței, trebuie un sprijin organizat. Fiindcă fără organizare, avem campionii noștri, cinste lor, însă cred că România are un potențial mult, mult mai mare. Dar pentru a valorifica acest potențial, trebuie să începem de jos, sportul în școli, sportul de masă, pe urmă sportul de performanță. Sistemul pe care îl avem este anacronic, nefuncțional, croit după reforma administrativă din 1968 și este nevoie de un suflu nou și de o modernizare, cu cât mai repede, cu atât mai bine”, a explicat Klaus Iohannis. VIDEO CU DIALOGUL INTEGRAL AICI

Citește și:  

Opinia lui Cătălin Tolontan după discursul președintelui: „Trăiască Împăratul!”
 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
558974881588041
Florentinal Liciu  •  21 Noiembrie 2019, 08:40

Nu ar fi logic ca liberalii împreună cu Iohanis sa piardă sansa credibilitatatii ,după o campanie atât de dificila.Dorim o schimbare prin masuri mai prompte cu bani mai putini si mai bine justificați!

pierrecardin
pierrecardin  •  20 Noiembrie 2019, 13:07

Asta e caterinca. Nu a spus nimic cinci ani, dar de luni se apuca de munca :)))

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  20 Noiembrie 2019, 10:33

Ca la fotbal. Doi candidate slabi dar mai slab ca veorica nu exista !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează