SPORTURI  »  ALTELE  »  CANADA

Diana Belbiță s-a supărat pe români și va reprezenta Canada: „Nu țara e problema”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 octombrie 2019 10:09

Diana Belbiță (23 de ani), supranumită „prințesa războinică”, a luat hotărârea de a reprezenta Canada, în urma unor critici sosite din partea românilor.  

Luptătoarea a debutat cu o înfrângere în UFC (DETALII AICI) și a fost criticată de către oamenii din România, motiv pentru care a decis să schimbe tabăra. Aceasta și-a schimbat și poza de profil de pe Facebook cu una în care apare steagul Canadei, iar într-un comentariu a explicat alegerea: „Nu țara e problema, ci oamenii care nu fac decât să denigreze”. 

„În primul rând, e cu totul și cu totul alt nivel aici. În plus, aici am fost acceptată foarte bine. În România, ca fată, toți se uită un pic ciudat la mine. Aici nu s-a întâmplat așa ceva. Socializăm altfel și toată lumea e egală, toți ne simțim la același nivel. Aș putea compara Canada cu un oraș în care am stat: Oradea. De ce? Pentru că e liniște, lumea e liniștită. 

În București am stat jumătate de an și eram stresată de agitația și aglomerația care era peste tot. Aici pot spune că mă bucur de liniște. Și altceva, aici fiecare face ce vrea, nu există prejudecăți. Nu contează cum te îmbraci sau dacă ieși ciufulită de la antrenament, că m-am săturat să se uite toată lumea la mine dacă uit să mă pieptăn după un antrenament. 

Deși inițial am crezut că o să vin doar pentru o scurtă perioadă de timp, am decis să rămân aici. În România voi veni doar în vizită, cel puțin cât timp părinții mei vor fi în țară, pentru că intenționez să-mi clădesc un viitor aici și să-i aduc și pe ei”, a spus Diana Belbiță, potrivit ProSport. 

+6 FOTO

Diana Belbiță a intrat în lumea sporturilor de contact de la vârsta de 12 ani, când s-a apucat de judo, iar ulterior a mers la kickbox. În 2014 a devenit luptătoare profesionistă și a reușit să cucerească titlul de campioană europeană și mondială la kempo și kickbox.  

VEZI ȘI:

Connor McGregor și Khabib Nurmagomedov, război și jigniri pe Twitter: „Lașule” vs. „Alcoolic și violator”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (92)
lukdan
lukdan  •  23 Octombrie 2019, 15:30
Postat de mongolia2060 pe 22 Octombrie 2019, 21:42

Te voi trata ca in precedenta, nu meriti minimul respect. Am plecat, ramai sa marai pe aici. VAI de capul tau, mai prapaditule!

Cine esti ma tu sa am respectul tau? Esti un fost strungar si te-au expediat astia cu o pensie mica si nu ai la cine sa te plangi? Ai fost detasat la portile de fier? Tu cred ca ai fost un mic proletar tipic alora care aveau ciorapii rupti in varful degetelor!!! Un fost maltratat cu zaharul pe cartela si sistarea energiei electrice. Nu stiu cum mai scapam de voi ***... sunteti peste tot!!! Nu ai scoala cata vacanta am eu ma amaratule. Te las in plata domnului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  23 Octombrie 2019, 12:16

foarte bine! felicitari! tu trebuie sa-ti urmaresti in primul rand interesul tau si al familei tale, daca acolo consideri ca e mai bine pentru tine atunci asa sa faci. succes, bafta, sanatate si putere de lupta, si in ring si in viata!

1291018094411353
Marius Muntean  •  23 Octombrie 2019, 08:45

Foarte bine faci Diana. In Romania nu mai e de stat, nu mai e de trait.

Vezi toate comentariile (92)
Comentează
Close