SPORTURI  »  ALTELE  »  MTS

EXCLUSIV Premieră după investigația Gazetei: nimeni din MTS nu-și mai asumă anunțurile de concurs postate pe site!

Articol de , - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 18:30

De la începutul anului 2019, toate anunțurile de concurs privind ocuparea mai multor posturi vacante în Ministerul Tineretului și Sportului nu sunt asumate de nimeni din conducerea instituției.

UPDATE 18:40

"Vom remedia situația. Nu știam acest lucru. Sper că nu credeți că eu aș fi cerut să se procedeze în acest fel. Nu sunt idiot. Se dorește, poate, inducerea acestei percepții!", a replicat Ion Cristinel Rujan.

ARTICOL ORIGINAL: Nu sunt semnate,  deși acestea erau semnate până în decembrie, conform Regulamentului de Organizare și Funcționare, către secretarul general Ion Cristinel Rujan.

VEZI AICI CONTRACTELE NESEMNATE, POSTATE PE SITE-UL MTS (primele 3 anunțuri)

untitled
Ultima pagină a anunțului referitor la angajări în serviciul de buget și contabilitate

În 20 decembrie 2018, Gazeta Sporturilor a publicat o investigație prin care semnala că secretarul general al MTS, Ion Cristinel Rujan, a semnat anunțul concursului câștigat chiar de soția sa, Adina Teodora Rujan.

"Ministerul Tineretului și Sportului organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice de execuție vacante de expert clasa I grad profesional principal și consilier clasa I grad profesional superior din cadrul serviciului Buget contabilitate - Direcția Economică și Resurse Umane - aparatul propriu al Ministerului Tineretutui și Sportului". Așa începe anunțul cu numărul 14384/02.11.2018. Document semnat de Ion Cristinel Rujan, din 8 ianuarie secretar general al MTS.

957898 10 11
În decembrie, anunțurile erau încă semnate de Ion Cristinel Rujan

Surpriză sau nu, pe 12 decembrie, când au fost publicate rezultatele, câștigătorul postului de consilier clasa I grad profesional superior este Adina Teodora Rujan. Nimeni alta decât soția înaltului funcționar de stat!

ULTIMELE 3 ANUNȚURI SUNT NESEMNATE

Totuși, la doar o săptămână după publicarea articolului, Adina Rujan s-a transferat pe un post de la CJ Gorj, ea fiind originară din Târgu Jiu. 

Totuși, ultimele 3 anunțuri de concurs, inclusiv cel pentru postul lăsat vacant de soția lui Rujan, sunt nesemnate. 

Gazeta a solicitat un punct de vedere din partea lui Ion Cristinel Rujan, care a răspuns: 

"Nu cred că nu sunt semnate. Toate documentele sunt mai întâi semnate și apoi postate. Nu știu cum au fost postate anunțurile. Voi verifica și, în condițiile în care este așa cum spuneți, voi cere să fie remediată problema. Site-ul ministerului nu este administrat de către secretarul general". 

233
Anunț nesemnat și pentru concursul de la serviciul juridic

VEZI AICI CELELALTE ARTICOLE SCRISE PE ACEASTĂ TEMĂ:

EXCLUSIV Caz incredibil la MTS: a anunțat concursul câștigat de soție!

A stat o săptămână! Nevasta secretarului general MTS a părăsit ministerul imediat după ce GSP a scris că a câștigat concursul organizat de soț

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează