SPORTURI  »  ALTELE  »  SCANDAL

Federația Română de Bob, reacție revoltătoare, după scandalul de hărțuire sexuală de la lot: „E posibil ca fata să aibă imaginație bogată”

Ioana Gheorghe. Sursă foto: Facebook
Ioana Gheorghe. Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 10:50 / Actualizat miercuri, 25 noiembrie 2020 11:27

Cazul Ioanei Gheorghe a determinat Federația Română de Bob și Schi (FRBS) să-l recheme din Letonia pe antrenorul Paul Neagu. 

Secretarul general Florin Țicu punctează că „Biroul Federal a convocat Comisia de Disciplină, care va cerceta cazul pentru a încerca să aflăm adevărul adevărat. Vor fi audieri multiple. Personal, n-am niciun indiciu că declarațiile fetei sunt credibile. Din semnalele noastre, e posibil să fie la mijloc o imaginație bogată și să existe interese din partea ei

Pare să fie o înscenare, pentru că din afirmațiile preliminare ale colegelor și ale băieților prezenți și ei în Letonia nu se confirmă momentan nimic. Neagu deține mesaje din partea iubitului sportivei, care insista să fie cooptat în staff pentru a fi alături de fată. E profesor de educație fizică. Noi n-am cedat la aceste presiuni. Lăsăm însă Comisia să-și facă treaba. Nu vrem să influențăm cu nimic demersul lor”. 

Citește și:

Încă un scandal de proporții în sportul românesc! O sportivă din lotul olimpic de bob face acuzații grave la adresa propriului antrenor: „Eram în lenjerie intimă, a intrat peste mine în cameră” + reacția COSR

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
1_stm
1_stm  •  25 Noiembrie 2020, 13:03

Este cel putin revoltator altceva, si anume faptul ca un oficial se pronunta inainte de finalizarea unei anchete in curs. Ceea ce inseamna, pe buna dreptate, ca interese sunt....dar nu din partea sportivei. Nu ai dreptul, ca antrenor, barbat, sa intri in camera unei sportive. Nu ai ce cauta acolo, unu la unu cu ea. Tocmai pentru ca pot aparea situatii cel putin complicate. Aici e vorba de intimitatea fiecaruia. Federatiile isi pierd usor credibilitatea cand se asociaza cu tot felul de indivizi. In mod normal, antrenorul asupra caruia planeaza o astfel de acuzatie trebuie suspendat si indepartat de la lot pana se clarifica situatia. Noi nu, ne ante pronuntam, pastram antrenorul si acuzam sportiva. Acest comportament este complet incalificabil!

771545396317549
Eugen Iustin  •  25 Noiembrie 2020, 13:02

Normal că ăștia își iau apărarea între ei, toți *** și murdari.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gintonic
gintonic  •  25 Noiembrie 2020, 12:13

Mai mereu exista tendinta ca federatiile sa ia apararea acestor antrenori depravati de pe la loturi sau cluburi (vezi si cazurile de la judo, volei, etc). Acestor "scutieri" ai caracterelor infecte, le doresc sa aiba copiii in situatia jucatoarelor hartuite sau abuzate!... apoi, sa vedem cum cantaresc evenimentele ?! Da, e revoltator! Jurnalistii, de data aceasta au dreptate! Diriguitorii de la cluburi si federatii cauta si gasesc ei imediat cate o portita sau un alibi ca sa isi menajeze colegii (antrenorii) cu defecte comportamentale si conduite mizerabile ! Asta inseamna ca si ei sunt la fel de abjecti !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează