SPORTURI  »  ALTELE  »  SĂRITURI CU SCHIURILE

FOTO Agresorul revine! Lăsat acasă la JO, comisarul șef care și-a însângerat elevul e implicat în etapa de Cupa Mondială de la Râșnov

Spulber (dreapta, în colț, în plan secund, în negru) +2   FOTO
Spulber (dreapta, în colț, în plan secund, în negru)

Articol de - Publicat sambata, 03 martie 2018 12:45

Cititorii Gazetei ne-au trimis mai multe fotografii în care antrenorul Florin Spulber, "retrogradat" neoficial de FRSB după ce Gazeta Sporturilor a publicat fotografii în care elevul său Iulian Pîtea apare însângerat după o bătaie primită de la tehnician, a revenit lângă trambuline.

Deși a fost lăsat acasă și nu a mers la Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyeongChang alături de Dana Haralambie, reprezentanta României, Spulber, coordonatorul loturilor de sărituri, apare în mai multe fotografii realizate la Râșnov, unde vor avea loc două etape din Cupa Mondială de sărituri la feminin.

Acesta este surprins la una dintre ședințele premergătoare concursurilor, împreună cu organizatorii, dar și având un ecuson la gât, aproape de trambuline.

Gazeta a publicat, în ianuarie, mărturia lui Iulian Pîtea, cel mai valoros săritor cu schiurile român. Acesta acuzase că, la final de 2015, tehnicianul l-a lovit dur într-o deplasare în Slovenia, lăsându-l însângerat. 

Momentul a fost susținut și de către alți oameni prezenți la fața locului, printre care colegul Eduard Torok. Acesta l-a și fotografiat însângerat, imaginea apărând pe prima pagină a Gazetei.

După publicare, clubul Dinamo, la care comisarul șef Spulber este angajat, a anunțat că se vor lua măsuri, iar antrenorul va fi evaluat de un psiholog.

Federația Română de Schi Biatlon nu a anunțat nicio măsură, iar Spulber n-a mai făcut promisele declarații de presă.

Contactat de GSP pentru a verifica dacă este implicat și oficial, antrenorul a oferit un prim răspuns ziarului de la publicarea primelor articole:

"Bună ziua, toți oamenii din acest sport sunt implicați în acest eveniment important. Toată lumea care iubește acest sport este prezentă aici!", a spus Spulber.

Azi și mâine au loc două etape de sărituri cu schiurile la Râșnov, acolo unde vor veni cele trei medaliate de la Jocurile Olimpice de Iarnă, Maren Lundby (Norvegia), Katharina Althaus (Germania) și Sara Takanashi (Japonia).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează