SPORTURI  »  ALTELE  »  INEDIT

FOTO Cel mai frumos cadou de nuntă pentru una dintre campioanele noastre mondiale la canotaj

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 22:05

Ionela Lehaci, una dintre româncele medaliate sâmbătă cu aur în proba de două vâsle categoria ușoară de la Campionatele Mondiale de canotaj se căsătorește peste exact o lună, ea fixându-și nunta înainte de Mondialele din Florida.

Alesul inimii sale este tot un canotor, Marius Cozmiuc, component al bărcii de 8 plus 1, care va disputa azi, la Sarasota, finala mondială. Cei doi s-au cunoscut în cantonamentul de la Snagov și fac pereche de câțiva ani.

Gianina i-a spus coechipierei sale din barcă. "Cel mai frumos cadou de nuntă ar fi o medalie mondială". Nu s-a gândit chiar la aur, a gândit că e prea mult. Dar aurul a venit.

 

Ionela Lehaci (22 de ani) și Gianina Beleagă (22) au cucerit medalia de aur în proba de două vâsle categoria ușoară, la Campionatele Mondiale de canotajde la Sarasota, SUA. E primul titlu mondial în această probă după 18 ani!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează