SPORTURI  »  ALTELE  »  INEDIT

FOTO Ediția costumelor de baie Sports Illustrated e gata! Ce sportive au apărut în numărul din acest an

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 00:00

Serena Williams, Eugenie Bouchard, Caroline Wozniacki, Simone Billes și Aly Raisman sunt sportivele care apar în numărul din acest an al Sports Illustrated, ediția costumelor de baie.

Dacă, de-a lungul timpului, mai multe jucătoare de tenis au pozat pentru această revistă, gimnastele sunt pentru prima oară în centrul atenției.

Serena Williams a mai apărut în Sports Illustrated, ediția costumelor de baie, în 2003, iar Caroline Wozniacki în 2015, în timp ce pentru Bouchard a fost o experiență în premieră.

Printre jucătoarele de tenis care au mai pozat se numără: Steffi Graf (1997), Anna Kournikova (2004) Venus Williams (2005),  Maria Şarapova (2006), Ana Ivanovici (2010).

Primul număr al acestei ediții a apărut în 1964. Pe coperta din acest an este Kate Upton, fotomodel și actriță americană.

Citește și: Genie Bouchard a pozat pentru Sports Ilustrated » Imagini fierbinți cu una dintre cele mai sexy sportive

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează