SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

FOTO Nuntă ca-n basme » Campioana la tenis de masă Daniela Dodean s-a căsătorit cu un portughez

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 22 iulie 2013 22:21

Daniela Dodean, campioana europeană de tenis de masă, s-a căsătorit sîmbătă, la Arad, cu portughezul Joao Monteiro. Cu două săptămîni înainte cei doi se cununaseră şi în Portugalia.

Daniela Dodean a avut parte de o nuntă de vis. "Două săptămîni a durat petrecerea", glumeşte frumoasa blondă, făcînd referire că prima parte a nunţii a avut loc în Portugalia, acasă la Joao, şi el jucător de ping-pong, acum două săptămîni, iar week-endul trecut s-a încheiat la Arad. Naşi au fost coechipiera sa, Eliza Samara, cu care în 2009 şi 2012 a cîştigat titlul european la dublu, dar şi Martin Soros, managerul echipei austriece la care joacă Dana.

- Daniela, cum e să fii mireasă de două ori?
- (rîde) E foarte frumos. Pot să spun că am avut parte de zile de neuitat. Primele în Portugalia, acolo unde s-a consumat prima parte a nunţii, şi apoi la Arad. Am avut nunta pe care am visat-o! Totul a fost foarte bine organizat, restaurantul, mănăstirea unde a avut loc slujba, muzica, rochia, machiajul, totul. Sînt fericită!

- Ai avut emoţii?
- Sincer, doar înainte de nuntă. Intrasem în panică puţin pentru că nu ştiam cum vor ieşi coafura, machiajul, cum îmi va sta în rochie. Dar temerile mi s-au risipit şi am fost o mireasă foarte relaxată. Nu am făcut nimic pe grabă, cum se întîmplă. Am avut timp de toate, şi de poze, şi să mănînc, şi să stau cu invitaţii sau să dansez.

- Ai purtat două rochii. Au costat mult?
- Da, dar nu vreau să spun preţul. Le-am cumpărat din Portugalia şi eu am fost mulţmită de ele.

- Care a fost cel mai emoţionant moment al căsătoriei?
- În Portugalia, slujba a avut loc într-o mănăstire catolică, pe un deal, am avut de urcat 60 de trepte. Momentul în care am intrat, alături de tatăl meu, pe Marşul nupţial. Mi s-au muiat puţin picioarele.

- Pe ce muzică aţi dansat, portugheză sau românească?
- Şi una, şi alta. Am avut şi DJ, şi solist, pentru toate gusturile pentru că am avut invitaţi şi din Germania, Austria, Suedia, chiar şi din India.

- Au fost alături de tine colegele din echipa României de tenis de masă?
- Da şi nu numai. Au fost băieţii din echipa României, coechipierii lui Joao din "naţionala" Portugaliei, preşedintele federaţiei de tenis de masă. Am avut 140 de invitaţi în România şi tot atîţia în Portugalia.

- Unde veţi petrece luna de miere?
- Nu ştim, nu ne-am hotărît încă. Nici nu ştim cînd vom avea timp să plecăm undeva pentru că acum vom începe antrenamentele şi pregătirea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
mia.san.mia
mia.san.mia  •  15 August 2013, 19:08

frumoasa fata.felicitari !

mia.san.mia
mia.san.mia  •  15 August 2013, 19:07

frumoasa fata.felicitari !

mia.san.mia
mia.san.mia  •  15 August 2013, 19:07

frumoasa fata.felicitari !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează