SPORTURI  »  ALTELE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cât de mult contează expunerea pentru un sportiv? Ana Maria Brânză a oferit răspunsul și a povestit o întâmplare amuzantă: „Noi luaserăm bronzul și lumea îl aștepta pe Borcea la aeroport”

Ana Maria Brânză vorbește fără rețineri despre expunerea sportivilor în mass-media
Ana Maria Brânză vorbește fără rețineri despre expunerea sportivilor în mass-media

Articol de GSP - Publicat luni, 25 martie 2019 15:41

Scrimera Ana Maria Brânză, 34 de ani, medaliată cu aur la JO din 2016, a vorbit pe larg astăzi, la GSP Live, despre expunerea pe care sportul ei o are în mass-media.

Sportiva spune că acceptă statutul pe care scrima, un sport de nișă, îl are în comparație cu fotbalul, tenisul sau alte întreceri populare. 

 

„Dacă eram întrebată despre acest lucru în perioada junioratului, când veneam acasă cu medalii și vedeam în ziar meciuri din Liga a 5-a, mă simțeam frustrată și nu înțelegeam de ce medalia mea nu e la fel de strălucitoare ca cea dintr-un sport popular.

Târziu am înțeles diferența dintre sportul de nișă și sporturile populare. Îmi doresc mai mult să câștig medalii decât să mă aștepte cineva la aeroport”, a mărturisit Ana Maria Brânză, în studioul GSP Live

„Urma să aterizeze Borcea”

Ana Maria Brânză a povestit apoi un moment amuzant trăit în urmă cu mai mulți ani, când delegația României de scrimă s-a întors de la un concurs în același timp cu fostul finanțator de la Dinamo, Cristi Borcea. 

„A fost un episod amuzant, ne întorceam din Brazilia unde am obținut bronzul. Am aterizat, s-au deschis ușile și era o mare de reporteri. Erau toate televiziunile, a fost un șoc, era un puhoi de lume. Am văzut echipa televiziunii publice și am întrebat ce se întâmplă. Ni s-a explicat că urmează să aterizeze domnul Borcea. Doar cei de la televiziunea națională veniseră pentru noi”, a mai spus Ana.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Ana Maria Brânză și o mărturie emoționantă: „Sunt mai aproape de tatăl meu când sunt pe podium, de asta nu intonez imnul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
105662257060988
Eugen Qy  •  26 Martie 2019, 12:35
Postat de Troy pe 25 Martie 2019, 16:53

gsp .. oare va simtiti?!? ca si voi tre' sa fi fost .. mai mult ca sigur .. printre penibilii care-l asteptau pe dl. Goe .. scuze, Borcea ;)

Eu cred ca ei, cei de la GSP, nu erau acolo, ca nu era vorba de bg, ci doar de Borcea , iar ala nu ii "sustinea" cum o face si o facea bg...Eeee, daca insa ar fi fost vorba de bg, alta era situatia....atunci sa fi vazut "calcatura pe batatura"...

adriann_
adriann_  •  26 Martie 2019, 12:17
Postat de zizu pe 25 Martie 2019, 17:12

Cu tot respectul,.....nu e vina lui borcea,becali,copos etc.....! E vina presei,care numai de sport nu e! Iar faptul că fotbalul românesc a ajuns unde a ajuns....tot presei se datorează

Da ma, clar, presa e de vina, nu borfasi gen mircea sandu sau clanul bekali... Sigur, misuna presa de fomisti care pentru o spaguta ar scrie orice, dar problema de fond e in alta parte... Unde a fost justitia pentru care se dau niste fraieri acum cu fundul de pamant? De ce NIMENI nu a anchetat smenurile lui sandu vreme de aproape DOUA DECENII??

kordell
kordell  •  25 Martie 2019, 17:46

Cazul Ianis se incadreaza la aceeasi categorie .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează