ALTELE  ·  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO Cătălin Moroșanu interzice femeile în vestiar înainte de meci: „Nu fac sex cu o lună înainte”

Miercuri, 04 Septembrie

Cătălin Moroșanu (35 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a dezvăluit de ce nu are voie nicio femeie să intre în vestiarul său înainte de meciuri, dar și că trece printr-o perioadă de abstinență de o lună. 

„E o superstiție, pentru că tu în momentul în care ești un războinic... tu gândește-te că eu nu fac sex cu o lună de zile înainte. Contează foarte mult să ai testosteronul ăla în tine. O lună de abstinență, e foarte importantă chestia asta. 

Ești taur, ești animal, ești bărbat, ești puternic. Tu când te concentrezi, vizualizezi meciul și vine o gagică în vestiar și se plimbă în fața ta, te deconcentrează. Îți fuge mintea. Când am adversarul în fața mea nu mă mai interesează nicio femeie, eu mă gândesc cum să îl bat pe ăla”, a spus Cătălin Moroșanu, la GSP LIVE. 

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SPANIA // VIDEO Cătălin Moroșanu știe cum îi putem învinge pe spanioli: „Cu tupeu, băieți!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (5)

energydrik  •  05 Septembrie 2019, 00:47

Ce tampenie, minciuna! Daca ar fi fost adevarat, cred ca sareau luptatorii pe tipele care prezinta *** ***. De 48 ore am mai auzit, dar 30 de zile??? ... sa mai si dormi noaptea cu prietena/nevasta in acelasi pat si sa te uiti pe tavan o luna intreaga :))) Cred ca ar fi trebuit sa fie un sport platit regeste, doar pentru abstinenta, dar nu e asa, doar 1% din luptatori castiga bani cat sa traiasca doar din asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cseacseavlez  •  04 Septembrie 2019, 13:47

o *** ceva....o sârmuliţă???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maistor_kokir  •  04 Septembrie 2019, 13:45

sportivii au voie sa faca sex, dar e bine sa ejaculeze rar de tot :))

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1