GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Mama uneia dintre sportivele abuzate la lotul de judo: "Ne chinuim să recuperăm copilul, dar rana ei nu se va vindeca niciodată"

Cătălina Rob Ditan nu și-a putut stăpâni lacrimile în timpul intervenției talefonice a mamei sale +4   FOTO
Cătălina Rob Ditan nu și-a putut stăpâni lacrimile în timpul intervenției talefonice a mamei sale

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 11:47

Părinții Roxanei Pavel și Cătălinei Rob Ditan, două dintre fetele supuse tratamentelor inumane de la Centrul Olimpic de Judo de la Cluj, au intervenit telefonic azi la GSP LIVE, relatând momentele cumplite prin care au trecut copiii lor și cum au fost schimbare ireversibil de experiențele trăite. 

Aflată în studio, Cătălina Rob Ditan nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a auzit relatările propriei mame. 

VIDEO cu relatările părinților sportivelor abuzate și momentul în care Cătălina Rob Ditan izbucnește în plâns când aude declarațiile mamei sale

"Am observat că era ceva în neregulă cu fata mea, dar dorința ei de a face acest sport era prioritară. În momentul în care noi am decis să o lăsăm la Cluj, a fost o decizie de comun acord. Am lăsat-o pe ea să decidă.

Copilul ne suna din ce în ce mai des și nouă ne-a dat de gândit. În momentul în care am auzit de incidentul cu aruncatul hainelor pe geam, am decis că trebuie să punem stop. Ne chinuim să recuperăm copilul. Rana fiicei mele nu se va vindeca niciodată complet. Nu vorbesc numai fizic, ci și psihologic. Are schimbări bruște de comportament, trece de la râs la plâns", a mărturisit Monica Rob Ditab, mama Cătălinei, la GSP LIVE

Tot azi, în emisiune a intervenit și Felix Pavel, tatăl Roxanei Pavel, o altă sportivă supusă abuzurilor antrenorilor de la judo. Povestea șocantă a Roxanei, AICI!

"Fiica noastră ne-a ascuns acest lucru de frică. E foarte greu când auzi că fiica ta e supusă unor asemenea tratamente. Am trimis-o acolo să facă sport, nu să fie torturată! Totul mi-a lăsat un gust amar. M-am gândit să depun plângere, dar fiica mea mi-a spus să așteptăm să vedem cum decurg lucrurile.

Fiica mea a devenit un om mai închis în toată această perioadă. După ce mi-am dus fata la Cluj, când m-am dus să o vizitez după două săptămâni, era deja schimbată. Era mai matură cu 4-5 ani", a relatat tatăl Roxanei Pavel, la GSP LIVE. 

Cunoști cazuri de abuz în sportul românesc juvenil? Scrie-ne povestea ta într-un mesaj pe www.NuAbuz.ro. Noi o vom verifica și o vom publica, păstrând confidențialitatea surselor.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Mărturii din infern » Cum arăta o zi din viața sportivelor abuzate la Cluj: "Hrană cu porția și palme peste față!"

CITEȘTE TOATE MĂRTURIILE FETELOR AGRESATE LA LOTUL DE JUDO:

EXCLUSIV A șasea victimă povestește coșmarul trăit la lotul olimpic de judo: ”Îmi striga în sală: «În ce gaură mai ești tu virgină?»”

EXCLUSIV GSP "Am vrut să mă sinucid" » A 5-a victimă din infernul lotului olimpic, dezvăluiri șocante

EXCLUSIV Tatăl unei fete abuzate la lotul național de judo rupe tăcerea: "Nu-mi mai recunoșteam fata, îmbătrânise cu 5 ani în două săptămâni" » Detalii tulburătoare despre tratamentul la care fiica sa a fost supusă

FOTO + VIDEO Noi dezvăluiri TULBURĂTOARE despre agresiunile de la lotul olimpic de judo: "M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc. Arătam ca o zebră"

Teroare în judo » O altă sportivă povestește traumele la care a fost supusă de Florin Bercean la lotul de judo: ”M-a lovit, cu ură, în cap cu capătul cauciucat al unei sfori”

EXCLUSIV GSP // VIDEO Mărturie ZGUDUITOARE a unei foste sportive de 18 ani de la lotul olimpic: ”M-au bătut în cap, mi-au rupt piciorul, m-au umilit. M-au distrus!”

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close