SPORTURI  »  ALTELE  »  GOLF

GALERIE FOTO „Kournikova din golf” a primit o întrebare cu tentă: „Ce mărime preferi?” » Răspunsul senzațional al jucătoarei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2022 12:00 / Actualizat marti, 11 octombrie 2022 09:28

În mai multe sesiuni de „întrebări și răspunsuri” cu fanii pe Instagram, Paige Spiranac, fosta jucătoare de golf transformată în influencer, a primit unele întrebări picante. 

În vârstă de 29 de ani, Paige a fost amuzată de o întrebare a unuia dintre cei 3.3 milioane de urmăritori, cu ceva timp în urmă: „Sânii tăi sunt reali? Oricum, sunt fabuloși”. Jucătoarea a răspuns: „E cea mai întâlnită întrebare. De obicei, nu răspund direct, dar o să spun azi: da, sunt reali”. 

+45 FOTO

Paige a fost căsătorită, dar a divorțat. Fanii au vrut să afle mai multe: „Da, am fost măritată. Și am divorțat. Încă mestec această experiență de viață”. A mai explicat că „am jucat împotriva unor mari nume din golf. Dar favoritul meu este Darren Clarke, o legendă și un tip foarte carismatic și plăcut”. 

O altă întrebare cu tentă, primită la o altă conversație cu fanii, a fost luată în râs de Paige. „Ce mărime preferi?”, a fost curiozitatea unui fan, dar Paige a evitat elegant capcana: „Ce ciudat e să mă întrebi ce mărime prefer la pantofi. Port 7.5 (mărimea 41)”, a explicat fosta jucătoare de golf. 

+45 FOTO

Ce a pățit „Kournikova din golf” când a ieșit cu un baschetbalist

Paige Spiranac și-a amintit de o relație cu un jucător profesionist de baschet despre care spune că „era prea ocupat să joace Call of Duty pentru a-mi răspunde la mesaje”. 

Cu ceva vreme în urmă, Paige chiar a explicat că a avut iubiți care au vrut să iasă cu ea doar pentru expertiza pe care o avea în golf. „Obișnuiam să le spun că joc golf și brusc eram invitată să ieșim la o partidă de golf, că îmi cer sfaturi pentru echipament etc”.

GALERIE FOTO Blonda superbă care a pozat pe un Ferrari și a provocat frenezie pe Instagram

GALERIE FOTO Este una dintre cele mai dorite românce. A pus pe jar toți fotbaliștii cu cele mai recente fotografii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
mr90
mr90  •  12 Octombrie 2022, 09:50

Nu e normal sa joace golf cu barbatii. Cind ea se fitiie pe teren intr-o tinuta provocatoare, nu mai nimeresc aia gaura...

tictictic
tictictic  •  11 Octombrie 2022, 22:43

Adevarul e ca tipa e buna (desigur, la golf!) si ca arata bine; e decorativa...:)

boris15
boris15  •  11 Octombrie 2022, 21:07

Mda... senzațional răspuns! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează