SPORTURI  »  ALTELE  »  GOLF

„Sânii tăi sunt reali?!” » Răspunsul jucătoarei: „De obicei nu spun, dar acum...”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2022 10:37 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 11:29

Într-o sesiune de „întrebări și răspunsuri” cu fanii pe Instagram, Paige Spiranac, fosta jucătoare de golf transformată în influencer, a primit unele întrebări picante. 

În vârstă de 28 de ani, Paige a fost amuzată de o întrebare a unuia dintre cei 3.3 milioane de urmăritori: „Sânii tăi sunt reali? Oricum, sunt fabuloși”. Jucătoarea a răspuns: „E cea mai întâlnită întrebare. De obicei, nu răspund direct, dar o să spun azi: da, sunt reali”. 

+40 FOTO

Paige a fost căsătorită, dar a divorțat. Fanii au vrut să afle mai multe: „Da, am fost măritată. Și am divorțat. Încă mestec această experiență de viață”. A mai explicat că „am jucat împotriva unor mari nume din golf. Dar favoritul meu este Darren Clarke, o legendă și un tip foarte carismatic și plăcut”. 

Ce a pățit „Kournikova din golf” când a ieșit cu un baschetbalist

Paige Spiranac și-a amintit de o relație cu un jucător profesionist de baschet despre care spune că „era prea ocupat să joace Call of Duty pentru a-mi răspunde la mesaje”. 

Cu ceva vreme în urmă, Paige chiar a explicat că a avut iubiți care au vrut să iasă cu ea doar pentru expertiza pe care o avea în golf. „Obișnuiam să le spun că joc golf și brusc eram invitată să ieșim la o partidă de golf, că îmi cer sfaturi pentru echipament etc”.

GALERIE FOTO Blonda superbă care a pozat pe un Ferrari și a provocat frenezie pe Instagram

GALERIE FOTO Este una dintre cele mai dorite românce. A pus pe jar toți fotbaliștii cu cele mai recente fotografii

Playtech: ȘOC! Prima reacție a lui Putin după masacrul de la Kremenciuc. Mesajul HALUCINANT după uciderea a cel puțin 18 civili


Comentarii (5)
alexiosas
alexiosas  •  22 Iunie 2022, 13:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

v3b0y
v3b0y  •  27 Mai 2022, 05:23

Mda, foarte "interesante" fotografii. Gagica ar fi bună de exponat viu la un muzeu. Sau pe post de manechin la un fotograf.

v3b0y
v3b0y  •  27 Mai 2022, 05:23

Mda, foarte "interesante" fotografii. Gagica ar fi bună de exponat viu la un muzeu. Sau pe post de manechin la un fotograf.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează