SPORTURI  »  ALTELE  »  SPORTURI

Ţiriac s-a dezlănţuit şi trage un semnal de alarmă: "Suntem extraordinar de rău. De la 20 de medalii la JO, am ajuns la 3. E şi vina mea!"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 22:31

Fostul tenismen Ion Ţiriac, cel care a trecut şi prin fruntea Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a comentat cu îngrijorare situaţia în care a ajuns sportul românesc.

"Trebuie să ne gândim cu tristeţe unde am fost şi unde suntem cu adevărat. Nu că nu suntem prea bine, suntem extraordinar de rău.

Trebuie să recunoaştem unde suntem: de la 20 de medalii am ajuns la 3 medalii la Jocurile Olimpice. Şi vina este a mea, este a noastră, a celor care am mai condus în sportul românesc şi nu am fost destul de hotărâţi să-i obligăm pe cei care ne-au condus până acum să investească în sănătate şi sport", a declarat Ion Ţiriac, potrivit TV Digi Sport .

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
deva1
deva1  •  23 Noiembrie 2017, 08:25

Daca luam 1-2 medalii la urmatoarea editie in 2020 la Tokyo, Japonia, e bine! Ion Tireac si cei care ne-au condus au ruinat sporturile olimpice.Economia s-a prabusit voit, salarii mici, plecari in strainatate antrenori, s-a bagat FMI -ul ,Bancile Europene si Banca Mondiala, copiii si in ziua de azi au 1-2 ore de educatie fizica si sport pe saptamana in scoli. And Rusia are 5 .Am fost condusi de oameni incapabili, gen Ecaterina Andronescu care a scos proba de sport de la Bacalaureat, Au inyrodus TIC -ul si infor.atica si Educatia Tehnologica in scoli in detrimentul sportului.Invatamantul e distrus si de aici a urmat colapsul.Rusine sa va fie celor care ati distrus pana si gimnastica cu care defilam in lume si care ati distrus invatamantul si sportul in general.Copii in loc sa faca sport ei si nii urmeaza sa fim vaccinati obligatoriu in scoli si la angajare.am fost o tara de testare , de laborator, de experimente.pana cand mai lasam sa se intample dezastrul?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează