SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Izbucnire scandaloasă a lui Ronnie O'Sullivan: "De ce nu vii să-mi lustruiești bilele?"

foto: GSP
foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 11:57

Ronnie O'Sullivan nu participă în această săptămână la European Masters, dar este extrem de activ pe twitter.

Chiar a răspuns întrebărilor fanilor de pe twitter și a glumit după victoria categorică a lui Higgins, scor 4-0: "John s-a chinuit azi (n.r. ieri)".

Imediat a fost luat în colimator de o fană care i-a reproșat că nu joacă mai mult: "De ce nu te antrenezi în loc să stai pe twitter toată ziua?"

Reacția lui O'Sullivan a fost una scandaloasă, cu trimitere sexuală: "De ce nu vii să-mi lustruiești bilele?"

În 2008 a mai avut loc un episod vulgar cu englezul în prim-plan. La o conferință de presă de la Openul Chinei, O'Sullivan a arătat cu degetul către zona intimă și a întrebat: "Vrei să s*** asta? Vrei să vii mai târziu și să s***?". 

Ronnie este de 5 ori campion mondial, la 2 lungimi în spatele marelui său rival Stephen Hendry. Este însă pe primul loc în clasamentul all-time al breakurilor de peste 100 de puncte.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  10 Octombrie 2017, 11:22

...si cum s-a terminat incidentul din 2008?...

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  04 Octombrie 2017, 13:00

mai baieti , uitati ce scrie-n DEX ====FAN, fani, s. m. Admirator entuziast, pasionat, al unei vedete, al unei mișcări artistice etc.; simpatizant.Pai daca este substantiv MASCULIN de unde ati scos cuvantul FANA !!!!!!!!!!! Dar daca ministrul invatamantului e agramat , voi de ce nu ati fi ???????? Jurnalistii lui peste ........

Vezi toate comentariile (2)
Comentează