SPORTURI  »  ALTELE  »  TROFEUL CARPAȚI

La 17 ani, Vlad Ghețu a câștigat Trofeul Carpați la talere seniori » A depășit doi sportivi din Bulgaria

Articol de - Publicat marti, 10 iulie 2018 14:41

Sportivul Vlad Ghețu, 17 ani, a câștigat Trofeul Carpați la talere, la seniori. Competiția s-a desfășurat la poligonul Iosif Sârbu, din Băneasa.

Acesta este la doilea triumf consecutiv pentru tânăr. Ghețu, campion național de seniori, a terminat primul într-o competiție la care au participat sportivi români, bulgari și din Republica Moldova.

În calificări, Ghețu a obținut 117 puncte, din 125 posibile, iar în finală a avut 51 de puncte, din 60. Românul a fost urmat pe podium de doi sportivi bulgari, Georgi Georgiev și Iliya Kirilov. În urmă cu o săpămână, Vlad a câștigat primul Grand Prix la juniori, la Leobersdorf, în Austria.

Proba olimpică de talere constă în trasul cu o pușcă cu alice într-un disc de argilă cu diametru de 11 centrimetri, aruncat în aer de o mașină.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1315291785271904
Heihei Heihei  •  10 Iulie 2018, 19:45

Felicitări, campionule! Asteptam sa ne aduci aurul in tara de la mondiale! Stim ca poti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează