SPORTURI  »  AUTO  »  MOTOGP / MARELE PREMIU AL AMERICILOR

La ce s-a ajuns în MotoGP! Decizie-surpriză a organizatorilor după scandalul dintre Valentino Rossi și Marc Marquez

Valentino Rossi și Marc Marquez
(foto: Guliver/Getty Images)
Valentino Rossi și Marc Marquez (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 16:08

Organizatorii MotoGP au luat o decizie importantă pentru a evita un nou episod conflictual între Valentino Rossi și Marc Marquez. Cel puțin până vor intra cei doi pe circuitul din Texas.

Pilotul Yamaha l-a acuzat dur pe cel de la Honda după incidentul din Argentina, când spaniolul l-a scos în decor după o manevră riscantă. Detalii aici

Italianul și spaniolul nu vor participa la conferința de presă de joi, înaintea Marelui Premiu al Americilor.

Fiecare dintre cei doi va vorbi separat cu presa. Primul va fi Marquez, care va da declarații de la 19:30, iar Rossi va vorbi de la ora 22:30 (ora României).

La conferința de presă vor fi prezenți: Cal Crutchlow (Honda LCR), câștigătorul din Argentina și liderul clasamentului mondial, Johann Zarco (Yamaha Tech3), Álex Rins (Suzuki), Jack Miller (Ducati Pramac), Andrea Dovizioso (Ducati) și Maverick Viñales (Yamaha). 

Citește și:

Etapa a 3-a a campionatului de motociclism viteză e programată duminică, 22 aprilie, de la ora 22:00, în direct la Eurosport, post care transmite și antrenamentele libere de vineri și sâmbătă și calificările (sâmbătă, ora 22:10).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1144482782251579
Valentin Motorga  •  19 Aprilie 2018, 22:15

Ba boilor !!! Duminica e 22 aprilie e cursa !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează