SPORTURI  »  ALTELE  »  DESPĂRȚIRE

FOTO Legendarul Tom Brady, divorţ de 650 de milioane de euro! » De ce vrea superbul model Gisele Bundchen să se despartă de vedeta din NFL

Gisele vrea să divorțeze de Tom Brady
Foto: instagram +17   FOTO
Gisele vrea să divorțeze de Tom Brady Foto: instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2022 13:04 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2022 16:13

Tom Brady (45 de ani), legendarul quarterback din fotbalul american, și modelul Gisele Bundchen (42 de ani), ar fi pe punctul de a divorța.

Căsătoriți în 2009, Tom Brady și Gisele sunt în pragul divorțului, motivul fiind cauzat de cariera sportivă a americanului. 

Concret, Gisele este decisă să pună capăt relației după ce Brady nu s-a mai retras din activitate, așa cum acesta declara la începutul anului. 

Aceasta este nemulțumită de acest lucru, considerând că Brady nu-și petrece destul timp alături de ea și de cei doi copii pe care îi au împreună, anunță Marca.

+13 FOTO

Tom Brady și Gisele Bundchen, divorț de 650 de milioane de euro

Brady, jucător cu 7 titluri câștigate în NFL și 5 premii de cel mai bun jucător din SuperBowl, are o avere estimată la 200 de milioane de euro, în timp ce Gisele este unul dintre cele mai bine plătite modele din lume, având în conturi 450 de milioane de euro. 

Astfel, în cazul unui divorț între cei doi, aceștia ar trebui să se bată pentru 650 de milioane de dolari la tribunal, mai precizează spaniolii. 

Vezi și alte galerii foto: 

Poveste șocantă cu „Bombardiera blondă” din box: „M-a mușcat și mi-am înfipt degetele în gura ei. Curgea sânge peste tot”
METROSPORT
Poveste șocantă cu „Bombardiera blondă” din box: „M-a mușcat și mi-am înfipt degetele în gura ei. Curgea sânge peste tot”
A furat toate privirile la prezentarea iubitului la Atletico Madrid: „Ea e cel mai bun transfer al verii”
SPANIA
A furat toate privirile la prezentarea iubitului la Atletico Madrid: „Ea e cel mai bun transfer al verii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
alexdracu
alexdracu  •  11 Septembrie 2022, 00:00
Postat de tipsy pe 10 Septembrie 2022, 19:22

Nu cred ca mai face mare branza Brady anul asta. A mai imbatranit un an, n-a facut nici training camp cum trebuie, Bucs au pierdut niste oameni importanti, iar daca mai are si alte distrageri ... mie imi da senzatia ca nu mai e implicat 100% si concurenta e mult prea mare ca sa iti poti permite asa ceva . As zice ca mai bine ramanea retras, dar e treaba lui.

Eu tin cu Packers, dar nu ai cum sa spui ca Brady e in scadere cand tocmai a avut unul din cele mai bune sezoane dpdv statistic din istoria sportului. Plus ca l-a pensionat voit-fortat pe *** ala de Aryans, plus ca are parte de divizie foarte slaba cu jags, CMC iar accidentat si jameis winston, care ieri tocmai descoperise ca mainile si picioarele au incheieturi asemanatoare. Vedem maine cum stau lucrurile, dar eu sunt sigur ca Brady se califica in playoff. Si acolo nimeni nu-i ca el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

AdiOvi
AdiOvi  •  10 Septembrie 2022, 23:58
Postat de sulheticul pe 10 Septembrie 2022, 14:49

El 250, ea 450...justiția americana va împărți in mod egal averea lui. El rămâne cu 125, ea cu 575.

Eronat. In primul rind depinde in ce stat se inregistreaza divortul. Deocamdată niciunul din ei nu a depus niciun act de divort.

AdiOvi
AdiOvi  •  10 Septembrie 2022, 23:54
Postat de mihneailie030 pe 10 Septembrie 2022, 15:18

Corect. Asta am remarcat și eu. Ziariști fără școală elementară, niște agramați. Îți produc scârbă articolele lor.

Şi atunci de ce continui să le citeşti?? Trebuie că-ți place scîrba.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează