SPORTURI  »  ALTELE  »  LUPTĂ

VIDEO Luptă 2 vs. 1 în Rusia » Cântărea cu 226 de kilograme mai puțin decât adversarii, dar i-a făcut KO în 23 de secunde!

Lupta șocantă organizată de „Epic Fight Championship”
Lupta șocantă organizată de „Epic Fight Championship”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 12:24 / Actualizat joi, 26 mai 2022 12:41

Una dintre cele mai bizare lupte din istorie a avut loc în Rusia săptămâna trecută. Daniyal Elbaev „T-34”, luptător de arte marțiale mixte, a făcut KO doi bloggeri în doar 23 de secunde. Deși cântărea cu 226 de kilograme mai puțin decât adversarii!

Organizația „Epic Fight Championship”, din Rusia, continuă să șocheze prin luptele puse la cale. 

Săptămâna trecută, EFC a pus față în față un luptător profesionist, pe Daniyal Elbaev, supranumit „T-34”, și doi influenceri supraponderali, PolnoeTV și Alexey Belayev, cu nume de scenă „Forkadych”.

Deși adversarii săi cântăreau cumulat cu 226 de kilograme mai mult, „T-34” i-a făcut KO în doar 23 de secunde!

Vasile Dîncu explică de ce nu i-a permis lui Gigi Becali accesul pe stadionul Steaua: „FCSB, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit să nu facă presiuni prin mass-media sau să-l înjure pe ministrul Apărării Naționale!”
STADIONUL GHENCEA
Vasile Dîncu explică de ce nu i-a permis lui Gigi Becali accesul pe stadionul Steaua: „FCSB, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit să nu facă presiuni prin mass-media sau să-l înjure pe ministrul Apărării Naționale!”

Luptă 2 vs 1 în Rusia: și-a făcut KO adversarii în 23 de secunde

A început cu PolnoeTV, pe care l-a pus la podea cu o serie de lovituri necruțătoare, apoi a continuat cu Belayev. Arbitrul a intervenit și a oprit cronometrul după 26 de secunde, dar cei doi fuseseră doborâți chiar mai rapid.

Dezamăgit, Belayev a cerut revanșa. A primit oportunitatea, dar „T-34” nu i-a dat nicio șansă: l-a doborât în sub 40 de secunde, deși nu a forțat în vreun moment.

Astfel de lupte complet bizare și controversate nu reprezintă o nouătate pentru organizația rusă „Epic Fight Championship”.

În trecut, aceștia au pus în ring o femeie și un bărbat care cântărea cu 190 de kilograme în plus, dar și un bărbat de 75 de ani și nepotul acestuia de 18 ani împotriva unei femei de 28 de ani... care i-a învins fără mari eforturi.

Citește și: 

Detaliul spectaculos remarcat de un arbitru american la prestația lui Istvan Kovacs în finala Conference League: „Priviți cum îi lasă în urmă!”

Mbappe supără pe toată lumea: „Nu a consultat Wikipedia. Câte trofee are Franța?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
marius1979
marius1979  •  26 Mai 2022, 13:15

Ce show grotesc…..defapt ca toata Rusia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează