SPORTURI  »  ALTELE  »  

Luptătorul Amansio Paraschiv reținut de poliție după ce a plătit o prostituată cu bani falși!

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 10:30

Luptătorul Amansio Paraschiv, 27 de ani, a fost reținut miercuri pentru 24 de ore de către polițiștii BCCO, fiind acuzat că a plătit o prostituată cu bani falși.

Sportivul ar fi mers la un bordel din Ploiești, unde ar fi folosit o bancnotă falsă de 100 de euro pentru a plăti o prostituată, anunță ziarulincomod.ro. Fata a mers la o casă de schimb valutar, unde a fost anunțată că bancnota este falsă.

Poliția a intervenit și Paraschiv a fost reținut după ce a fost identificat drept cel care a distribuit valuta falsă. Potrivit sursei citate, sportivul și-ar fi recunoscut fapta și a fost plasat sub control judiciar de către procurorul de caz.

Ancheta deschisă ar mai viza alți doi bărbați, unul dintre ei fiind rapper-ul Benny Cash, fost concurent la X Factor.

Amansio Paraschiv e un luptător de kickboxing profesionist, care s-a bătut în galele Local Kombat, Golden League, SUPERKOMBAT și Bellator. Ultimul meci a avut loc la sfârșitul lui februarie, când l-a învins pe Cristian Milea, la București, în gala OSS Fighters 03.

31 de victoriiare Amansio în 40 de meciuri la profesioniști, plus o remiză și 8 înfrângeri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
q2016
q2016  •  11 Iulie 2019, 14:43

Viata bate penibilul. Ajutati-l pe baiat sa-si faca o prietena. Desigur, una gratis.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  11 Iulie 2019, 11:22

probabi ca d'acum inainte o sa participe la o alta gala organizata de anrp.

749913671784643
Razvan Marcel  •  11 Iulie 2019, 10:43

Fain, dacă și sportivi fac asta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează