SPORTURI  »  AUTO  »  MOTOGP

Marc Marquez răspunde după ce Valentino Rossi l-a acuzat că a distrus MotoGP-ul: "Nu-mi voi schimba niciodată stilul!"

Valentino Rossi și Marc Marquez
(foto: Guliver/Getty Images)
Valentino Rossi și Marc Marquez (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat joi, 12 aprilie 2018 12:05

Marc Marquez nu dă înapoi în conflictul cu Valentino Rossi. Campionul mondial en-titre și-a făcut mea culpa pentru greșeala comisă în Argentina (detalii aici), dar spune că nu-și va schimba stilul agresiv.

"Voi rămâne același, voi pilota mereu la limită, bineînțeles, respectând regulile. Mereu dau totul și voi continua să fac lucrurile la intensitate maximă. Nu-mi voi schimba niciodată stilul", a spus Marquez pentru Efe.

Spaniolul și-a recunoscut din nou vina în ceea ce privește ciocnirea cu "Doctorul", dar subliniază că nu a fost vorba despre vreo intenție de a-i face rău: "Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Am avut ghinion, am trecut peste o porțiune cu apă, m-am dezechilibrat exact în virajul acela și l-am lovit pe Valentino, iar el a ieșit în decor și a căzut. Am înțeles greșeala pe care am făcut-o, am fost sancționat pentru ea. Consider corectă penalizarea de 30 de secunde care m-a făcut să nu punctez etapa asta. Sunt lucruri care li se întâmplă multor piloți.

Primul lucru pe care l-am făcut după cursă a fost să merg în boxa lui Rossi să-i cer scuze. Toți rulăm la limită, dar sunt liniștit pentru că știu că a fost doar o greșeală și e important să învăț din ea".

Marquez a fost întrebat și despre declarația lui Valentino Rossi, care a spus că spaniolul e periculos și că nu are niciun fel de respect pentru rivali.

"Prefer să nu comentez aceste declarații. A vorbit la cald. Dacă analizezi puțin, toți piloții au făcut genul ăsta de greșeli într-un moment al carierei. Inclusiv Valentino a greșit. Fiecare dintre noi a mers și a cerut scuze.

Mereu încerc să învăț din erorile pe care le fac. Problema acum e că a fost vorba despre Valentino. Se putea întâmpla oricui, de fapt, i s-a și întâmplat colegului meu Dani Pedrosa cu Zarco. Și nu s-a mai comentat atât, nici nu s-au luat măsuri".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează