SPORTURI  »  ALTELE  »  ACCIDENT

UPDATE Parchetul a emis un comunicat cu privire la transferul lui Mario Iorgulescu la o clinică din străinătate: „Informarea solicitată nu ne-a fost comunicată”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 septembrie 2019 13:35

Mario Iorgulescu, 24 de ani, a fost scos din România și dus la tratament într-un stat membru al Uniunii Europene. 

  • Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident grav în urmă cu două săptămâni, în noaptea de 7 spre 8 septembrie, pe Șoseaua Chitilei;
  • Acesta a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism;
  • Șoferul mașinii a murit, iar Iorgulescu a fost operat de urgență la Spitalul Elias.

UPDATE // Parchetul de pe lângă Tribunalul București a precizat că transferul lui Mario Iorgulescu în străinătate nu va opri ancheta:

„În cursul zilei de vineri, 20 septembrie 2019, la solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, reprezentanţii Spitalului Elias au transmis foaia de observaţie medicală a pacientului, întocmită până la momentul respectiv. În dimineaţa acestei zile, procurorul de caz a fost informat telefonic cu privire la faptul că este în curs procedura de transfer a pacientului la o clinică din Uniunea Europeană, context în care a fost solicitată o informare scrisă din partea Spitalului Elias referitoare la procedura de transfer realizată. 

Până la acest moment, informarea solicitată nu ne-a fost comunicată. Precizăm că actele şi măsurile necesare soluţionării cauzei au avut în vedere şi starea gravă de sănătate a suspectului, astfel cum a fost evaluată de către medicii din cadrul Spitalului Elias, iar transferul acestuia la o clinică din afara ţării nu împiedică desfăşurarea în continuare a urmăririi penale.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Familia a decis să-l ducă pe Mario Iorgulescu la un tratament în afara țării, deși recomandarea doctorilor de la Spitalul Elias, unde a fost internat fiul președintelui LPF, a fost să rămână în România, scrie G4Media

Conform sursei citate, procurorii ar fi fost înștiințați despre scoaterea lui Mario Iorgulescu din țară după ce acesta a trecut granița. Anchetatorii au vrut să-l audieze pe Mario joia trecută pentru a-l pune sub învinuirea de omor, dar medicii Spitalului Elias s-au opus pe motiv că starea medicală nu-i permite acest lucru. Dacă acesta era pus sub învinuire, procurorii ar fi putut lua măsura preventivă de a-i interzice acestuia să părăsească țara.

Fiul lui Gino Iorgulescu era sub influența băuturilor alcoolice și sub influența substanțelor psihotrope în momentul în care a produs accidentul soldat cu un mort pe Șoseaua Chitilei. 

UPDATE Parchetul a emis un comunicat cu privire la transferul lui Mario Iorgulescu la o clinică din străinătate: „Informarea solicitată nu ne-a fost comunicată”
Comunicatul de presă al Spitalului Elias

Pe numele lui Iorgulescu jr. este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală. (Detalii AICI)

Citește și:

Mario Iorgulescu era recidivist: încă doi bolizi de lux distruși de fiul șefului LPF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
bufnila
bufnila  •  24 Septembrie 2019, 14:08

scuza asta penibila ar fi prins poate daca le iesea din prima manevra. Adica, toata presa a scris ca au vrut sa-l scoata din tara dar bla bla probleme cu avionul. Din moomentuul ala pana la plecarea din tara procurorii au fost tinuti intr-un beci fara net, ca sunt singurii din tara care nu stiau care este planul.

anti.cioban
anti.cioban  •  24 Septembrie 2019, 01:27
Postat de alenb pe 23 Septembrie 2019, 20:22

Procurorul nu putea sa-i interzica, doar un judecator poate. Pana sa ajunga la judecator, procurorul trebuia sa parcurga niste formalitati de ex sa-i aduca la cunostinta invinuire etc. Dar daca esti asa convins ca procurorul e vinovat, da- mi voie sa te linistesc, va fi investigat de boccia aia infecta pe care ati numit- o la sectia speciala pentru investigarea magistratilor, deci *** macar in urata aia de adina florea pe care au pus-o ai vostri poti sa ai incredere :))

Ma baiatule, am citit si eu o parte din discutia asta, tu esti chiar nesimtit (asta ca sa fiu elegant sa nu zic altfel). Pai nu spuneai tu ca modificarile la legile Justitiei sunt o porcarie si ca USR-Ciolos ar face o chestie extraordinara daca le-ar desfiinta? Iar acum cand ti s-a dat peste bot cu faptele vii si spui ca o sa-l pedepseasca pe procuror Sectia Speciala, adica aia infiintata prin modficarile pe care le vrei tu eliminate urgent? Nu mai zic ca faci boccie o femeie? Da ma baiatule, procurorul din cazul lui Iorgulescu l-a facut scapat peste granita, ca judecatorul nu avea ce judeca pana nu ii punea procurorul cazul pe masa. Asta e treaba.

boierasul
boierasul  •  23 Septembrie 2019, 20:28

am luat cartonas galben doar pentru ca am zis ca este posibil sa votez A C ))))) chiar asa tare va temeti de acest om ???)))) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează