SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

Mesajul lui Khabib Nurmagomedov a devenit viral » Ce a postat după înfrângerea lui Conor McGregor

Khabib Nurmagomedov // foto: Guliver/gettyimages +20   FOTO
Khabib Nurmagomedov // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 09:31 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 09:59

Khabib Nurmagomedov (32 de ani) a reacționat după ce Conor McGregor (32) a fost făcut KO de Dustin Poirier (32) în cadrul galei UFC 257.

Pentru prima dată în carieră, Conor McGregor a cedat prin KO în Octagon. Dustin Poirier l-a pus la podea pe irlandez în meciul care a marcat revenirea lui Conor în ring după un an.

După ce lupta s-a încheiat, rusul Khabib Nurmagomedov a reacționat pe contul de Twitter.

Khabib Nurmagomedov, după ce McGregor a fost făcut KO

Asta se întâmplă când îți schimbi echipa, renunți la partenerii de antrenament care te-au făcut campion și te antrenezi cu copilași. Foarte departe de realitate”, a scris Khabib.

În puțin mai mult de o oră, postarea lui Khabib a strâns peste 61.000 de aprecieri și peste 14.000 de distribuiri!

Înainte ca McGregor să piardă cu Poirier, Khabib este ultimul luptător în fața căruia irlandezul a cedat. Se întâmpla în octombrie 2018, la UFC 229. De atunci, McGregor a mai luptat doar de două ori. Cu Donald Cerrone în ianuarie 2020, pe care l-a învins, și cu Dustin Poirier. 

+16 FOTO

Înfrângerea lui McGregor micșorează șansele ca un meci-revanșă între el și Khabib Nurmagomedov să aibă loc. Rusul și-a anunțat retragerea din Octagon în octombrie 2020, la finalul galei UFC 254, în cadrul căreia l-a învins pe Justin Gaethje. Totuși, ideea unei reveniri a lui Khabib se vehiculează tot mai des.

Citește mai multe știri din sporturi:

Handbal. Croația, a doua surpriză negativă la turneul din Egipt: înfrângere cu Argentina! Antrenorul Lino Cervar a demisionat

Conor McGregor îi pune la punct pe jucătorii de la Australian Open: „Oamenii nu pot merge la job, copii nu au voie la școală, iar voi vă plângeți de carantină?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează