SPORTURI  »  ALTELE  »  1 DECEMBRIE

Mihai Stoica, mesaj-manifest de Ziua Națională: „Nu, nu sunt mândru că sunt român!” » MM, contrat de Nicolae Stanciu

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 11:39

Mihai Stoica (54 de ani) a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Acesta a enunțat o listă cu motivele din cauza cărora nu este mândru de țara în care trăiește.

„Mândru că sunt român? Păi, doar pentru că trăiesc în țara în care nu votezi pentru viitorul tău, ci contra candidatului care ți-e antipatic, în țara în care o fată moare pentru că operatorul de la 112 a prins o zi mai proastă, în țara în care mii de oameni pichetează sediul guvernului fără să știe motivul, în țara în care - pentru aceeași presupusă infracțiune - un judecător achită și altul condamnă, în țara în care mor militari într-un camion fără frâne și armata cheltuiește milioane de euro cu o echipă de fotbal care nu e în stare să se califice pentru dificila confruntare cu Mostiștea Ulmu, în țara în care autostrada trebuie reparată înainte de inaugurare, în țara în care Halep e sfâșiată de ziariști și prostituatele dau autografe?

Nu, nu sunt mândru că sunt român. Doar trebuie să trăiesc în România și m-am consolat cu ideea. La mulți ani cu sănătate, români! Bine că avem NETFLIX. Și HBO GO”, a scris Stoica.

Mândru că sunt român? Păi doar pentru că trăiesc în țara în care nu votezi pentru viitorul tău, ci contra candidatului...

Publicată de Mihai Stoica pe Duminică, 1 decembrie 2019

Nicolae Stanciu, fostul jucător al celor de la FCSB, i-a răspuns lui MM în cadrul postării: 

„Nu sunt de acord cu dumneavoastră, indiferent ce se întâmplă cu țara noastră. Mândru că sunt român. La mulți ani, România!” 

Mihai Stoica, mesaj-manifest de Ziua Națională: „Nu, nu sunt mândru că sunt român!” » MM, contrat de Nicolae Stanciu

Mihai Stoica s-a întors la FCSB la mijlocul acestei luni: „Da, m-am întors! Nu am nicio funcție oficială deocamdată, nu asta era important acum”, a declarat acesta.

JUCĂTORII L-AU CERUT ÎNAPOI

„Jucătorii mi-au dat mesaje: «Întoarce-te!» sau «Întoarceți-vă!»”, spunea Mihai Stoica la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, în 10 octombrie.

VEZI ȘI:

HERMANNSTADT - CFR CLUJ // Revoltă la sibieni! Jucătorii amenință că nu mai intră pe teren dacă Eugen Neagoe nu pleacă de la echipă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (67)
2673829612677378
Constantin Tintiri  •  02 Decembrie 2019, 17:10
Postat de Nicolae Dumitru pe 02 Decembrie 2019, 13:34

Un *** prea mult luat în seamă. *** Nu știu din ce cauză este atât de mediatizat! GSP sau alte ziare nu au altceva de comentat ?

oare este cineva mandru ca el este roman (in afara familiei ) ...????

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  02 Decembrie 2019, 13:34

Un *** prea mult luat în seamă. *** Nu știu din ce cauză este atât de mediatizat! GSP sau alte ziare nu au altceva de comentat ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

622674784501836
Florin Dobrin  •  02 Decembrie 2019, 13:21

inapoi cu tine la mititica

Vezi toate comentariile (67)
Comentează