SPORTURI  »  ALTELE  »  DUEL

Moroșanu așteaptă duelul cu Freddy Kemayo de la Polivalentă: "Nu pot uita acel KO"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 10:46

Cătălin Moroșanu se declară pregătit pentru confruntarea care va avea loc joi seară, la Sala Polivalentă, din Capitală, împotriva francezului Freddy Kemayo, în main-event-ul galei Dynamite Fighting Show.

Moroșanu (43 de victorii – 10 înfrângeri) îl va întâlni pentru a treia oară în carieră pe francezul Kemayo (70 de victorii – 25 de înfrângeri). În prima confruntare de la Amsterdam, Kemayo l-a învins prin KO pe român, iar ulterior, acesta din urmă și-a luat revanșa câștigând la puncte.

„Pentru mine, acel KO este dureros și nu îl pot uita, tocmai de aceea am acceptat această provocare. Mi-a rămas întipărit acel eșec și vreau să arăt că în tot acest timp am acumulat experiență și nu va mai fi la fel. Nu voi face pasul înapoi, voi fi ca un tanc în acest meci, voi pune presiune continuă pe Kemayo”, a declarat Moroșanu.

Asemenea lui Floyd Mayweather în Statele Unite ale Americii, Cătălin Moroșanu își organizează singur evenimentul, care va începe joi, de la ora 20:00 și va avea în programul principal alte nume grele precum Benjamin Adegbuyi (locul 2 mondial în topul greilor) și Ion Pascu (cel mai bine cotat luptător român de MMA).

„Au fost două luni în care m-am ocupat atât de organizare și m-am antrenat de două ori pe zi. Mă bucur că voi avea un meci greu, publicul își dorește confruntări de calitate, iar prin această promoție acesta e scopul principal. Să readucem meciurile mari din trecut”, a mai spus Moroșanu.

Cei 22 de luptători din cadrul galei Dynamite Fighting Show se vor întâlni pentru prima oară miercuri, de la ora 19:00, la iDracula din Centrul Vechi, acolo unde se vor desfășura conferința de presă și cântarul oficial premergător galei de joi seară.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile la Sala Polivalentă zilnic, inclusiv în ziua galei până la ora 20:00.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează