SPORTURI  »  ALTELE  »  CE TENIS DE MASĂ

Ovidiu Ionescu, după cucerirea argintului la Europene: "Nu credeam că așa ceva mi se poate întâmpla mie"

Ovidiu Ionescu // FOTO: Guliver/Getty Images
Ovidiu Ionescu // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 22:11

Buzoianul Ovidiu Ionescu (29 de ani) a câștigat azi medalia de argint la Europeanul de tenis de masă din Spania, după ce a pierdut în 5 seturi finala cu neamțul Timo Boll, scor 11-6, 7-11, 9-11, 6-11, 6-11.

Românul a oferit primele declarații după finala pierdută în fața lui Timo Boll și se declară extrem de mulțumit de performanța atinsă la Europenele din Spania. 

"Sunt extrem de onorat că am jucat printre atâtea staruri ale sportului nostru. Nu credeam că așa ceva mi se poate întâmpla mie, dar acum îmi dau seama că totul e posibil.

Acum zece zile, Kristian Karlsson era coșmarul meu. Din zece meciuri mă învinsese în șapte rânduri. Am reușit să-l înving acum zece zile în Ligă și totul s-a schimbat pentru mine. Înainte, când îl vedeam în calea mea e tablou știam că o să pierd, însă acum a fost altfel.

În semifinale, reverul lui nu a fost la nivelul la care este de obicei. E mai agresiv, dar eu am sesizat acest lucru și am profitat. Pentru amândoi era prima semifinală europeană și cred că amândoi am fost nervoși". 

"Sunt încă nervos. În continuare am dorință de a câștiga și de a juca, e un lucru bun că mă mai simt așa. Succesul este important, dar dacă nu simți bucuria e timpul să renunți, dar cred că o să mai stau pe aici. Sunt surprins că am câștigat. Ionescu e un jucător inteleligent. A venit foarte bine pregătit, e rapid și lovește puternic, iar nivelul încrederii lui este la un nivel înalt"
Timo Boll, câștigătorul finalei

Vezi și:  Performanță URIAȘĂ pentru tenisul de masă românesc: Ovidiu Ionescu a luat argintul la Europeanul din Spania!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
181434968924143
Lucian Stoica  •  24 Septembrie 2018, 09:21

Am urmărit pe Eurosport 2 şi semifinala şi finala acestui băiat extraordinar care a obţinut o performanţă incredibilă şi neaşteptată! Bravo, omule, continuă cu şi mai multă dăruire şi sete de victorii!!!

maxp
maxp  •  24 Septembrie 2018, 00:10

Din punctul meu de vedere Ionescu e un sportiv de luat exemplu. Are o vointa extraordinara, nu e prima data cand o arata. Macar o saptamana s-ar putea vorbi despre el, printre alte randuri de stiri despre FCSB si fotbalul mioritic, ca mai mult nu putem cere.

fibra
fibra  •  23 Septembrie 2018, 23:31

Felicitări Ovidiu ai întrecut orice așteptare. Să ai cât mai multe succese.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează