SPORTURI  »  ALTELE  »  CE POLO BARCELONA

România sparge gheața la Campionatele Europene de polo » Ce trebuie să facă "tricolorii" pentru calificarea în "optimi"

FOTO: @Sandor Christian
FOTO: @Sandor Christian

Articol de - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 17:37

România a învins cu 9-5 Slovacia, la polo masculin, și are șanse mari de a accede în ”optimi”. Următorul meci este împotriva Rusiei.

Învinsă în primul meci din grupe de Serbia, campioana europeană en-titre, 5-11, naționala de polo a României s-a redresat în meciul al doilea. Miercuri, la Barcelona, echipa pregătită de sârbul Dejan Stanojevici a trecut cu 9-5 de Slovacia, în al doilea meci din grupa D.

Încă din start românii și-au impus superioritatea, conducând cu 4-1 după primul "sfert" și cu 6-1 la pauză. Scorul s-a mărit chiar la 8-2. În ultimele 8 minute, Stanojevici a trimis în bazin și jucătorii care au evoluat mai puțin, iar slovacii au câștigat "sfertul" cu 3-1.

  • Pentru "tricolori" au marcat Mihnea Gheorghe 3 goluri, Tudor Fulea 2, Vlad Georgescu 2, Cosmin Radu 1 și Nicolae Oanță 1.

Ultimul meci al României, în grupe, va fi contra Rusiei, vineri, de la ora 18:00. Rusia a trecut și ea de Slovacia, 12-6. Prima clasată în grupă se califică direct în sferturile de finală, în timp ce locurile 2 și 3 merg în "optimi" pentru meciurile eliminatorii.

România a terminat pe locul 10 acum doi ani, la Europene, anul acesta fiind a 10-a ediție consecutivă la care se califică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  18 Iulie 2018, 20:14

Echipa Romaniei arata neasteptat de bine, avand in vedere ultimele rezultate dinainte de European. Insa si slovacii au aratat slab. Sanse mici cu rusii, sunt cu un nivel superiori, dar la ce conditii sunt in tara pentru acest sport, o noua clasare in primele 10 ar fi o adevarata performanta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează