SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM SNOOKER

S-a tras la sorți tabloul de la CM de Snooker: Ronnie O'Sullivan, în căutarea celui de-al 6-lea trofeu la Crucible + Mark Selby țintește al treilea succes consecutiv

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 11:25

Campionatul Mondial de snooker este gata de a începe, după ce faza calificărilor a definitivat tabloul complet al competiției ce va debuta sâmbătă la Teatrul Crucible.

Astfel, în urma tragerii la sorți efectuată în cursul zilei de joi, cei 16 capi de serie, direct calificați la competiția din Sheffield și-au aflat adversarii din primul tur.

Campionul en-titre de la Crucible, Mark Selby, este principalul favorit al turneului și va urma să debuteze în concurs contra englezului Joe Perry. De cealaltă parte, câștigător de cinci ori al Campionatului Mondial, Ronnie O'Sullivann se va duela în prima rundă cu scoțianul Stephen Maguire.

Higgins-Un Nooh, Trump-Wakelin, Robertson-Milkins sau Carter-Dott sunt alte partide ce promit spectacol în prima fază a competiției, care se va juca după sistemul cel mai bun din 19 jocuri. Odată cu avansarea în turneu, durata meciurilor se va mări, urmând ca finala să se dispute în patru sesiuni, pe 7 și 8 mai, cu un maxim posibil de 35 de frame-uri.

Tabloul complet al CM de snooker:

Mark Selby v Joe Perry
Mark Allen v Liam Highfield
Kyren Wilson v Matthew Stevens
Shaun Murphy v Jamie Jones
John Higgins v Thepchaiya Un-Nooh
Stuart Bingham v Jack Lisowski
Luca Brecel v Ricky Walden
Judd Trump v Chris Wakelin
Ding Junhui v Xiao Guodong
Anthony McGill v Ryan Day
Marco Fu v Lyu Haotian
Barry Hawkins v Stuart Carrington
Mark Williams v Jimmy Robertson
Neil Robertson v Robert Milkins
Ali Carter v Graeme Dott
Ronnie O’Sullivan v Stephen Maguire

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează