SPORTURI  »  ALTELE  »  DANS SPORTIV

Să-nceapă dansul! Bucureștiul găzduiește Campionatele Mondiale de dans sportiv

Eric Nițu și Antonia Iosub, una dintre perechile ce va reprezenta România
Eric Nițu și Antonia Iosub, una dintre perechile ce va reprezenta România

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 16:55

Campionatele Mondiale de dans la secțiunea latino-americane, pentru juniorii 2, de 14-15 ani, vor avea loc la București între 3 și 5 noiembrie.

Sportivi din 80 de țări de pe 5 continente vor "lupta" pentru aurul mondial la București sub privirile exigente a celor mai titrați arbitri internaționali ai momentului.

Campionatele Mondiale pentru juniori II vor avea loc în Sala Polivalentă din Capitală. Fiecare țară participantă va fi reprezentată de două perechi, campioana și vicecampioana.

România va fi reprezentată de perechile Eric Nițu-Antonia Iosub și Andrei Petcu-Bianca Buzuleac, sportivi cu experiență internațională, cu șanse reale la medalii, mai ales că de această dată vor evolua "acasă" în fața propriilor suporteri.

Odată cu acest Campionatul Mondial se va desfășura și DANCEFEST, o consacrată competiţie internaţională de dans sportiv cu 13 ediții naționale și 3 internaționale, ceea ce va ridica numărul sportivilor ce vor evolua la Sala Polivalentă undeva la 2000.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close