SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPERKOMBAT

Superkombat, din nou pe CBS » Cadou pentru stațiunea Mamaia

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 21:30

Gala organizată de Eduard Irimia la Madrid și în care au luptat românii Cătălin Moroșanu, Cristian Ristea și Eduard Chelariu a fost difuzată în weekend pe celebra televiziune americană CBS Sports Network. A fost al doilea eveniment al produsului românesc transmis peste Ocean.

Superkombat s-a văzut în prime time-ul american atât pe Coasta de Est, cât și pe cea de Vest. „Suntem mândru să știu că după atâția ani de muncă, un produs românesc, așa cum e Superkombat, e recunoscut în SUA”, a spus Eduard Irimia la emisiunea Jocuri de Putere, moderată de Rareș Bogdan.

Promotorul român a anunțat că până în toamnă va mai avea loc cel puțin o gală, fiind șanse mari că evenimentul să se desfășoare la Mamaia. Desemnat ambasador al stațiunii încă din 2015, Irimia a dezvăluit și faptul că spoturile publicitare cu Mamaia difuzate pe CBS Sports Network au fost de fapt un cadou făcut autorităților locale.

„După 5 ani de gale și multe staruri internaționale aduse la Constanța prin intermediul Superkombat, mi-am dorit să promovez așa cum știu mai bine Mamaia, așa că a fost un cadou făcut de noi. La fel și aparițiile de pe led și logo-ul care a apărut de pe ring. Domnul primar Decebal Făgădău chiar m-a sunat să îmi mulțumescă pentru ce am făcut”, a declarat Eduard Irimia.

Pentru partea a doua a anului, oficialul a mai anunțat că sunt negocieri avansate pentru două gale Superkombat chiar peste Ocean, la New York și Las Vegas. „Vom avea Final 16, cu 16 grei din toată lumea care se vor bate pentru titlul de mare campion. Vom continua să rămânem un produs românesc, indiferent unde vor avea loc galele”, a mai spus Irimia în cadrul emisiunii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează