SPORTURI  »  ALTELE  »  MTS

Tupeu de fost secretar general MTS și viitor prefect de Gorj » Cristinel Rujan, petrecere la mare cu gașca pe banii statului

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2019 09:00

Cristinel Rujan sărbătorește în aceste zile pe Litoral cu alte 12 persoane la Hotelul Sport din Constanța, la prețuri preferențiale.

Plecat din Ministerul Tineretului și Sportului din luna martie, fostul secretar general Ion Cristian Rujan a rămas totuși fidel fostului loc de muncă. În aceste zile, fostul demnitar sărbătorește pe Litoral, împreună cu prietenii, promovarea în funcția de prefect de Gorj, numirea urmând să fie oficială săptămâna viitoare. 

Rujan a sosit la Constanța și s-a cazat cu tot cu gașca la Hotelul Sport, unitate aflată în subordinea MTS și unde beneficiază de prețuri preferențiale atât la cazare, cât și la mâncare.

„Pentru salariați nu este niciodată loc la hotelul din Constanța, și nici la cel din Poiana Brașov, dar pentru fostul angajat al ministerului s-au aprobat imediat trei camere, pentru 3 familii, și toți mănâncă tot aici, având rezervată toată ziua o masă pentru 12 persoane. Numai șefii primesc astfel de aprobări. Este o rușine. La veniturile pe care le are, Rujan s-a pretat la prețuri preferențiale”, a declarat pentru Gazeta o sursă din cadrul MTS. 

+5 FOTO

Conform declarației de avere, fostul secretar general a avut 125.000 de lei venituri totale în 2018.

Declarație de avere Cristinel Rujan by Gazeta Sporturilor on Scribd

Cristinel Rujan a fost susendat din conducerea MTS în martie, după ce Gazeta a dezvăluit că acesta s-a ocupat de componența comisiei de examinare și a avizat concursul pentru ocuparea postului de consilier superior la Direcția Economică din minister, care a fost câștigat de soția sa, Adina Rujan, cu 151 de puncte. După publicarea investigației, concursul a fost anulat.

Gazeta publică o fotografie făcută ieri în parcarea Hotelui Sport în care se văd patru autoturisme cu numere de Gorj.

Tupeu de fost secretar general MTS și viitor prefect de Gorj » Cristinel Rujan, petrecere la mare cu gașca pe banii statului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
popescu222
popescu222  •  25 August 2019, 11:53

Asa se face presa, nu relatand trasnaile lui Becali! Subscriu la un alt comentariu - nu doar cei din PSD fac dezmat pe bani publici. Mentalitatea e adanc inradacinata la orice functionar de rang inalt: fraierii platesc, noi functionarimea smechera furam cat putem, chiar daca la salariul pe care il avem am putea foarte bine sa ne platim singuri cazarea si masa, cand nu e in interes (real!) de serviciu.

boierasul
boierasul  •  25 August 2019, 11:15
Postat de 88gore88 pe 25 August 2019, 10:54

oricat i-ai deconspira astia n-au nici jena si nici teama.O iau de la capat mereu.Cred ca un sfert din tara sunt politicieni si acoliti iar ceilalti sunt fraierii care ii intretin pe astia.E misto in Romania doar daca esti de partea cealalta!

Sunt fraierii care VOTEAZA de intretinut se intretin singuri )) big like!

boierasul
boierasul  •  25 August 2019, 11:14
Postat de Vladimir Sorescu pe 25 August 2019, 09:42

Speram ca acești indivizi sa nu mai apăra in spațiul public!!! Fin aceste motive plus alte “ N. “ motive acest PSD va iesi definitiv din istoria post decembrista. Te pretinși social democrat dar in capul acestui om din Gorj NU este nimic și face de ras partidul. Sa te duci la mare și sa te cazezi la hotel pe prețuri preferentiabile ne dam seama și mai Mult ca acestor oameni puțin le pasa de impozitele pe care cu greu le plătesc romanii care lucrează la privat.!

Tu crezi ca numai astia de la PSD sunt putrezi in Romania??? Parerea mea ca incepand cu herr Shrek si terminand cu ultimul *** din cei 600 existenti la ora actuala sunt niste ....Cand vad pe unii ca tine care arunca cu piatra numai in unii nu ma mai mir de ce au trecut 30 de ani de la revolutie DEGEABA. Vor mi trece inca 50 de ani si noi nu am invatat NIMIC. PS- daca esti postac te rog sa ma scuzi)) te inteleg,ti-ai facut datoria.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close