SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMA / CAMPIONATE MONDIALE

Un duel

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2007 00:00

Roxana Scarlat-Birladeanu s-a duelat ieri, la Mondialele de la Sankt Petersburg, o singura data, fiind eliminata de pe tabloul principal de la floreta individual in primul tur. Romanca a pierdut in fata valoroasei Giovanna Trillini (Ita) cu 10-11. Cu o zi inainte, in preliminarii, floretista trecuse usor de austriaca Annette Wilhelmi (15-9).

si totusi, e singura sportiva din lotul Romaniei prezent in Rusia care are o scuza pentru slaba participare. Vicecampioana olimpica in 1996 si dublu medaliata cu bronz mondial in 2001 si 2003, Roxana Scarlat a apucat sa se pregateasca doar doua luni. In martie a devenit mama unui baietel, Tudor, iar pe 12 iulie a revenit la pregatirea fizica. "Un an a trecut de la ultimul asalt, cind la Europenele de la Izmir am cucerit argintul cu echipa", a declarat la primul antrenament. "Imi doresc mult sa ajut echipa de floreta pentru a ne califica la Olimpiada. La individual nu pot promite nimic, e prea devreme", a mai precizat sportiva.
Cristina Stahl, favorita mondiala numarul 5, a pierdut in "optimi", in fata unguroaicei Edina Knapek (6-7). 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează