SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

ATENȚIE, IMAGINI DURE. Un hoț a încercat să-i fure telefonul unei luptătoare MMA de 1.50m! Nu a ieșit deloc cum a plănuit

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 19:20 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 19:38

Un hoț de telefoane a ales persoana greșită pe care să o jefuiască. A încercat să smulgă un smartphone de la o luptătoare MMA de 1.50m înălțime dar lucrurile nu i-au mers conform planului. 

Femeia, identificată de The Sun doar cu numele de Brisa, și-a dezlănțuit furia asupra tâlharului, în Mar del Plata, Buenos Aires. După ce i-a aplicat o corecție zdravănă, l-a ținut pe loc până au sosit autoritățile.

Tânăra de 20 de ani plecase de la serviciu când suspectul i-a luat telefonul și a fugit, iar Brisa s-a luat după el, împreună cu un prieten. Conform propriilor explicații, Brisa a fost foarte furioasă fiindcă economisise bani timp de săptămâni întregi pentru a-și cumpăra device-ul.

Suspectul tâlhar a fost blocat rapid de un grup de muncitori, care au reușit să-l rețină, dar Brisa și-a vărsat furia pe el până au venit autoritățile. Un video apărut pe youtube o arată pe luptătoarea MMA în timp ce îl blochează pe hoțul care are fața însângerată.

„Ia-ţi un loc de muncă! Tu crezi că stau toată ziua închisă la serviciu doar ca să mă furi tu în trei secunde?!”, a țipat Brisa spre bărbat. Luptătoarea l-a blocat până a sosit poliția. O anchetă este în curs. 

VIDEO Momentul fabulos când Bruce Lee l-a bătut din greșeală pe Jackie Chan: „Brusc, am orbit, se rotea tavanul”

VIDEO Singurul filmuleț cu Bruce Lee într-o luptă MMA! Imagini incredibile publicate după jumătate de secol

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


mma
Comentarii (3)
aius
aius  •  23 Noiembrie 2020, 09:08

Imagini dure?!

joze_maurinio
joze_maurinio  •  22 Noiembrie 2020, 20:34

E, putea fi mai rau. *** Vroia si el Aifon 13 cu 6G si OS Android si nu avea banii la el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

972520872778599
Carlos Mendoza  •  22 Noiembrie 2020, 19:47

Pacat de ea, se iroseste acolo. Vino la Nationala Romaniei, sa ii inveti ce si cum sa faca. Dar, e drept ca martzoagele noastre... astia daca si-ar deschide firma de funerare, nu ar mai muri nimeni.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează