SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

VIDEO Conor McGregor și-a înșelat soția?! Filmat alături de o altă femeie în pat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 17:53

Irlandezul Conor McGreogr (31 de ani) ar putea avea probleme în viața privată din cauza unui filmuleț apărut pe Twitter. 

Luptătorul de MMA pare a fi protagonistul unui video în care o tânără s-a filmat în timp ce dansa în pat, iar lângă ea se pare că se afla Conor McGregor, care dormea dezbrăcat.

Femeia din videocllip nu este soția lui McGregor, iar dacă se dovește că irlandezul este într-adevăr cel care apare în videoclip, atunci ar putea avea probleme. Conor are o relație din 2008 cu Dee Devlin, dinaintea ca el să aibă succes, și cei doi au doi copii, un băiat și o fată.

Citește și: 

Conor McGregor pregătește lupta deceniului în MMA! Poate să își ia revanșa cu Khabib Nurmagomedov

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
892909994110655
Radulescu Horatiu  •  12 Februarie 2020, 20:24

Nu este el, nu are tatuaje.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

respect2014
respect2014  •  12 Februarie 2020, 19:41

Asa...si? S-a dus cu una. Credeti ca e prima? Sau ultima? Omul asta are zeci de milioane de lire avere. Varianta A - ramane nevasta-sa cu el si el o sa mai faca, varianta B - pierde jumatate din zecile alea de milioane si ramane singur si o sa mai faca. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

synystergates
synystergates  •  12 Februarie 2020, 19:09

Sincer nu stiu la ce se asteapta lumea de la acest gunoi de om...Dupa ce a pocnit un batran ca nu vroia sa-i bea posirca de whisky, si dupa nenumarate derapaje in public... iti dai seama ce-i poate capul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează