SPORTURI  »  ALTELE  »  CONOR MCGREGOR - DONALD CERRONE

VIDEO Dan Bilzerian a pus o sumă EXORBITANTĂ la pariuri pe McGregor - Cerrone! Ce a urmat

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 14:21

Dan Bilzerian a pariat pe meciul zilei. Irlandezul Conor McGregor, 31 de ani, a câștigat după doar 40 de secunde pe americanul Donald Cerrone (36 de ani) în gala UFC 246, care a avut loc în Las Vegas.

Dan Bilzerian, excentricul milionar american de pe Instagram, a uimit pe toată lumea înainte de meci. Acesta a pariat 1 milion de dolari pe victoria lui Donald Cerrone. Bilzerian a pierdut rapid bani: în doar 40 de secunde, cât a durat meciul dintre McGregor și Cerrone. 

Dan Bilzerian a pariat pe cotă 3.5. Degeaba

McGregor era favorit la pariuri, având o cotă de 1,3. Cerrone avea o cotă de 3,5. Dacă Donald câștiga, atunci în conturile lui Bilzerian intrau 3,5 milioane de dolari. Așa, cum „Cowboy” a pierdut, Bilzerian a fost nevoit să suporte dauna. 

ULUITOR! Câți bani a încasat Conor McGregor pentru victoria de 40 de secunde!

Dan Bilzerian: femei, petreceri deocheate, lux și arme

Bilzerian a urmărit și meciul dintre Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov. Atunci, acesta a fost mai relaxat, fiind încojurat de 9 fotomodele. (Detalii AICI

Despre Dan Bilzerian se ştie că duce o viaţă de huzur şi că banii pe care îi are atrag femeile ca un magnet. Acesta obișnuiește să se fotografieze în prezența a multor femei superbe. Excentricul american a făcut o bună parte din averea sa din poker. 

+10 FOTO

Citește și:

FABULOS. Ce a postat Mayweather după lupta lui McGregor!

Conor McGregor, victorie BRUTALĂ la revenire! Și-a învins adversarul cu 27 de lovituri în 40 de secunde

ULUITOR Ce bursă a încasat Conor McGregor pentru 40 de secunde în ring » Irlandezul va lua o sumă uriașă din pay-per-view

FOTO: Instagram @danbilzerian 
 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
kr1m
kr1m  •  19 Ianuarie 2020, 21:02

Asta n-are nicio treaba cu pokerul, banii pe care-i are i-a mostenit de la taica-su si atat. In lumea pokerului e cunoscut doar ca pierde multi bani.

popicoo
popicoo  •  19 Ianuarie 2020, 19:48

Cat de prost scrie romaneste autorul acestui articol de cancan!

firaldo
firaldo  •  19 Ianuarie 2020, 17:57

Daca ar fi cumparat medicamente si alimente pentru copii care mor de foame prin Africa nimeni nu ar fi scris despre asta,dar asa...mediatizam toate arogantele de prost gust si ne miram de ce copii au exemple proaste.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează