SPORTURI  »  ALTELE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluirile lui Ion Țiriac! Ce i-a cerut lui Klaus Iohannis, dar a fost ignorat: „M-am dus ca un olog cu șapca în mână la el!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 11:21

Ion Țiriac (80 de ani), în prezent președintele Federației Române de Tenis, a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă integral pe GSP.ro în fiecare miercuri de la ora 20:00. Acesta a dezvăluit dialogul avut cu președintele României Klaus Iohannis în legătură cu dezvoltarea sportului românesc.

„Bani nu sunt. Nu sunt nici de sămânță. Orice țară vrei dumneata, de la Azerbaidjan până la Zanzibar, are mai mult decât 0,020% din bugetul statului. Zero virgulă zero! Atâta timp cât cineva nu se trezește...

M-am dus ca un olog cu șapca-n mână la președintele țării. Am fost la fiecare, dar ultima dată am fost la Iohannis: «Nu vreau nimic pentru, mine domnule Iohannis! Domnule președinte, vă rog să angajați un om numai pentru sport. De dimineață până la 6 seara. Poate ne ajutați cumva pentru că dispărem!». Apoi, l-am văzut într-o zi la Cupa Federației de tenis venind la Galați, cu mașina de la București «Domnule Țiriac, iau doi oameni!». Nu i-am văzut!”, a declarat Țiriac.

„Guvernele se schimbă la șase luni și e greu ca cineva că înceapă o treabă și să o termine. Apoi, din păcate, cultura noastră politică nu există. Cultura e treaba aia care-ți rămâne după ce ai uitat tot. Noi am uitat tot, dar n-am mai rămas cu nimic. Și-atunci când pleacă un Guvern să nu cumva să termine celălalt că-i totul rău. Iar noi suntem lăsați de pomină. Nimic cu sportul. Uitați-vă!”
Ion Țiriac, președintele FRT

„Am vârsta pe care o am și sunt obosit”

De asemenea, Țiriac a declarat că sportul este cel puțin la fel de important precum educația și sănătatea într-o țară.

„Am vârsta pe care o am și sunt obosit. Am încercat 30 de ani de mi-au sărit ochii. Foarte puțin am realizat în sport. N-am cum! N-am cum să lămuresc pe cineva că trebuie să fure de la sănătate, de la învățământ și să bage în sportul ăsta care e și sănătate și învățământ.

Orice Harvard la un loc cu Stanford-ul și la un loc cu Oxford și Cambridge nu-ți dă atât cât i-a dat domnișoarei Halep tenisul! A cunoscut toți președinții, o știe toată lumea și a fost invitată peste tot. De unde? Din sport!”, a mai spus acesta.

VEZI ȘI:

VIDEO // EXCLUSIV Ion Țiriac a răspuns la celebra întrebare: cum a făcut primul milion de euro » Când a simțit că a fost bogat prima dată

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
dansy
dansy  •  27 Noiembrie 2019, 17:21
Postat de robby73 pe 23 Noiembrie 2019, 14:22

Tu ești cel mai mare comunist, care comentează pe site-ul asta. Nu există unul mai mare ca tine. Naționalist? Tu? Vai de capul tău.

Poate ai uitat cine a secatuit tara asta.Din 30 de ani de la revolutie "NATIONALISTII" ca tine au guvernat 23 de ani si au vandut tot ce se putea vinde (paduri, terenuri la straini,Petromul .Combinatul de la Galati , Insula Belina data unui" nationalist" ca tine etc.Se vede din ceea ce scrijelesti pe aicea ca habar nu ai ce insemna nationalism.Dupa ceea ce arati pe aici esti o amestecatura de nostalgic comunist cu nationalism prost inteles.Mai dute la scoala si mai citeste

dansy
dansy  •  27 Noiembrie 2019, 17:11
Postat de alegsandru pe 23 Noiembrie 2019, 14:30

E atat de amuzant, cum dupa ce a uns cu *** toata miscarea #rezist, Tiriac in trecut, un fost idol al acestora, este un demon batran, acum.

*** despre bani dati celor din REZIST.Nu ti-e rusine????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  27 Noiembrie 2019, 17:09
Postat de Ionita Viorel pe 23 Noiembrie 2019, 17:14

***

Daca asta este unm otiv corect de a vota ,mai bine taceai.....

Vezi toate comentariile (71)
Comentează