SPORTURI  »  ALTELE  »  „PRIETENII LUI OVIDIU”

VIDEO EXCLUSIV // Ilie Năstase, decizie radicală: „Mă urmăreau nonstop în București. M-am întâlnit cu Dan Capatos: «Băi Ilie, ce faci?»”

Ilie Năstase, prezent în studioul „Prietenii lui Ovidiu” // FOTO: GSP.RO
Ilie Năstase, prezent în studioul „Prietenii lui Ovidiu” // FOTO: GSP.RO

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2020 21:28

Ilie Năstase, 73 de ani, primul numărul 1 mondial din istoria tenisului masculin, a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu", moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, și transmisă în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

Născut la București, „Nasty” a declarat că s-a mutat în Constanța, decis fiind să renunțe la presiunea pe care a resimțit-o de-a lungul timpului ca locuitor al Capitalei.

Ilie Năstase: „În București, ne urmăreau nonstop”

„Zilele trecute am decis să mă mut la Constanța, acolo de unde e soția mea. M-am întâlnit și cu Dan Capatos: «Băi Ilie, ce faci?». «Uite, îmi schimb buletinul că mă mut la Constanța!». Capatos a prins-o imediat și zice: «Băi Ilie, acum Constanța are doi numărul unu mondial la tenis!».

Mă mut acolo pentru că e liniște și nu e niciun paparazzo. Aici, în București, ne urmăreau nonstop. Au venit de curând după noi la lansarea unei mașini. De acolo ne-au urmărit la restaurant, după nu mai știu unde. Apoi au scris un articol cu «Imagini fabuloase cu Marica și Năstase». Mă întrebam ce au oamenii ăștia cu noi”, a afirmat Năstase, în dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia.

„La Constanța nu sunt paparazzi. Și suntem singuri în blocul în care stăm. Avem două apartamente în Mamaia. Stăm câte două, trei zile acolo, apoi venim aici. Mă opreștea lumea pe stradă, la mall. Aveam și o casă la Paris, dar am vândut-o. Mai mergem și pe-acolo, acum o să plecăm că ne-a chemat domnul Vizer la un Grand-Prix de judo”
Ilie Năstase

vezi și:

Jaqueline Cristian și Irina Begu, finaliste la Trnava, respectiv Cairo! Când vor juca finalele

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
petre47
petre47  •  19 Februarie 2020, 08:45

Nastase a aplicat "indemnul" foarte desteptei noastre primarite: daca nu-ti place in Bucurestiul poluat, muta-te in alta parte"! Noi aici nu facem nimic!

2587789838014689
Constantin Morarescu  •  17 Februarie 2020, 00:03

La Constanta este loc pentru toata lumea ,Daca justitia din Constanta a tolerat ca un *** ca Mazare sa faca praf un oras timp de 20 de ani de ce sa nu ne gandim ca orice screlozat se poate smti bune intr-un oras care inca nu sa debarasat de urmasi *** .Dam inainte cu Suliman .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

181984626352104
Mihai Romanciuc  •  16 Februarie 2020, 18:49
Postat de Vladescu Mircea pe 16 Februarie 2020, 17:27

Iti citez din Caragiale - AMICE , *** !!!!!!

Cu siguranta esti tu ,amice !!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează