SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC 257

VIDEO+ FOTO Conor McGregor, făcut KO de Dustin Poirier în UFC 257! Irlandezul a terminat meciul plin de sânge

Conor McGregor a terminat la podea lupta cu Dustin Poirier +20   FOTO
Conor McGregor a terminat la podea lupta cu Dustin Poirier

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 08:14 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 09:32

Americanul Dustin Poirier (32 de ani) și-a luat revanșa în fața irlandezului Conor McGregor (32 de ani), câștigând main event-ul din gala UFC 257, printr-un KO violent.

După înfrângerea din 2014, „The Diamond” Poirier a reușit surpriza și s-a impus prin KO în runda a doua, în gala din Abu Dhabi, deși Conor începuse lupta mai bine și era în avantaj după prima rundă.

Dustin Poirier, victorie în runda a doua contra lui Conor McGregor

Prima rundă a fost una controlată de McGregor. Poirier a început tare și a dus lupta la sol, dar irlandezul s-a repliat rapid și s-a ridicat. Ulterior, McGregor a fost mai bun din punct de vedere tactic și mai eficient în loviturile de brațe și de picioare, punctând în special cu directa, care a trecut aproape de fiecare dată de garda lui Poirier.

+16 FOTO
  • FOTO: Reuters/Espn/ Twitter

VIDEO Dustin Poirier l-a făcut KO pe Conor McGregor

Runda a doua a început echilibrat, dar după 2 minute și 20 de secunde, Dustin a început o serie excelentă de lovituri de brațe și l-a trimis la podea pe Conor cu un croșeu care l-a lovit în plin. 

După ce irlandezul a căzut, Poirier s-a năpustit asupra lui, lovindu-l violent de încă două ori. A fost nevoie de intervenția arbitrului, care a oprit meciul, în timp ce McGregor era întins pe podea și sângera.

Aceasta a fost prima înfrângere prin KO suferită de Conor „The Notorious” McGregor în UFC, care a luptat după o pauză de un an.

„Sunt fericit, dar nu sunt surprins. Acum scorul e 1-1, așa că poate mai luptăm încă o dată. Planul a fost să fiu tehnic și să îmi aleg cu atenție loviturile”, a spus Poirier, imediat după luptă, care a ajuns la 27 de victorii în carieră, dintre care 13 prin KO.

+16 FOTO
  • FOTO: Reuters/ESPN/ Twitter

Citește mai multe știri din sporturile de contact:

Luptă istorică în UFC! Max Holloway și-a umplut de sânge adversarul: 141 de lovituri într-o singură rundă! Cum l-a umilit în final

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
1948forever
1948forever  •  25 Ianuarie 2021, 10:46

a terminat meciul plin de sange? :)))))))) e bine ca macar ati invatat sa ii scrieti corect numele lui Poirier

bazinga
bazinga  •  24 Ianuarie 2021, 15:12

O MERITA DIN PLIN ANTIPATICUL ASTA INFATUAT !

radumatei
radumatei  •  24 Ianuarie 2021, 11:20

Gata boss, nu le mai dai sfaturi tenismenilor despre cum să se comporte în carantină? Hai, somn ușor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează