SPORTURI  »  ALTELE  »  CUNUNIE

VIDEO Gigi Becali a făcut show la cununia fiicei sale » A dansat fără oprire pe muzică machedonească

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 12:31

Fiica lui Gigi Becali, Teodora, a avut joi seara cununia civilă la hotelul Hilton din Capitală, locație deținută de George Copos, fost patron la Rapid. 

Gigi Becali a făcut spectacol la cununia fiicei sale, care s-a măritat cu Teodor Mihai Mincu. Patronul lui FCSB a scos din buzunar 500.000 de euro pentru nunta care va avea loc în acest weekend. 

Becali a dansat minute în șir pe muzică machedonească. E vorba despre una dintre formațiile sale favorite, trupa Shopatlu, pe care a ținut neapărat să o aibă la nuntă și cununie, însă care, în prealabil, fusese arvunită de alți miri. Omul de afaceri a fost nevoit să plătească 20.000 de euro celuilalt cuplu pentru a lăsa formația liberă și pentru a veni la nunta Teodorei.

Încântat de ginere

„Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut! 

Dar am încredere că va face numai bine. E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Și pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Și-a ales un băiat bun. Inelul l-a primit de mai mult timp”, a spus Gigi Becali la România TV.

GINERELE LUI GIGI E "PRINŢIŞORUL DIN DOBROEŞTI"

Cel cu care se va mărita Teodora Becali e Mihai Theodor Mincu, un tânăr de 28 de ani. Zis și „Prinţişorul din Dobroeşti", Mihai provine dintr-o familie respectată şi înstărită.

Cei doi formează un cuplu de câţiva ani. „Are peste 1,85 metri înălțime, exact așa cum îmi place mie”, l-a caracterizat Gigi Becali pe cel care îi va fi ginere. 

printisorul
foto: Mihai, "Prinţişorul din Dobroeşti"

Vezi și:

Sancțiuni dure pentru jucătorii de la FCSB: „Am dat amenzi de mii de euro”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
mir21
mir21  •  12 Octombrie 2019, 14:33

Nu vreau sa fiu rau, dar mai jurnalistii lu' peste, ce treaba are casatoria fiicei lui becali cu sportul?

vasilicax
vasilicax  •  12 Octombrie 2019, 09:46

Becali nu te pripi a te bucura ca si Basescu sa bucurat cand a maritat fata si acum e cu copilul in brate - fi mai ponderat.

albalbastru72
albalbastru72  •  11 Octombrie 2019, 19:36

E bine ca are 1,85 inaltime ca vede potera de departe cind mai face bisnita cu ochelari de soare.Doar ca asta vara nu a fost suficient de concentrat si l-au si umflat si i-au luat si fake-urile.Ginere pe masura!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează