ALTELE  ·  SNOOKER

VIDEO Mark Selby a confirmat oficial prezenta la Snooker Cluj Titans din 18-19 iunie, turneu la care participă și Ronnie O'Sullivan!

Vineri, 15 Aprilie 2016

 Ronnie O'Sullivan se întoarce în România, după ce a rămas fascinat de București și ospitalitatea publicului de la noi din țară!

Mai mult, și Mark Selby va participa la un nou patrulater de exepție care va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj Napoca în perioada 18 - 19 iunie. Mark Selby este singurul jucător care l-a învins într-o finală de Campionat Mondial pe Ronnie O'Sullivan.

"Va fi un patrulater foarte competitiv, cu 3 jucători în top 4 mondial și un expert în știința jocului! Evenimentul va avea loc în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, iar sistemul de desfășurare va fi același ca la București. Două meciuri în prima zi, iar în ziua a doua finala mică și cea mare! Clujul primește un cadou important înaintea Campionatului European din octombrie", a declarat Adrian Thiess, organizatorul evenimentului pentru GSP.RO.

Surse GSP au dezvăluit că în acest moment există discuții pentru evenimentul de la Cluj și cu Reanne Evans, englezoaica de 11 ori campioană mondială de snooker la feminin!

Alături de Ronnie și Selby spectatorii i-ar mai putea urmări, cel mai probabil, pe Jimmy White și Steve Davis! De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Curling

Campionatul European: Helsingborg

Eurosport
Program TV complet

Liga 1