SPORTURI  »  ALTELE  »  EURO 2020

VIDEO Premierul Viorica Dăncilă a anunțat modernizarea stadionului din Giulești » Gafă în timpul conferinței despre "Euro douăzeci-douăzeci"

FOTO: Antena 3
FOTO: Antena 3

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 15:21

Premierul României, Viorica Dăncilă, a anunțat astăzi indicatorii economici pentru consolidarea și modernizarea stadionului "Valentin Stănescu", în vederea EURO 2020.

 Stadionul "Valentin Stănescu" este al treilea inclus în programul pentru EURO 2020, după stadioanele "Steaua" și "Arcul de Triumf" (vezi detalii AICI). Viorica Dăncilă a dezvăluit astăzi indicatorii tehnico-economici într-o conferință de presă. Valoarea lucrărilor este de 121.131.000 de lei, durata estimată pentru finalizarea modernizării arenei fiind de 21 de luni. 

14.500 de locuriva avea noua arenă din Giulești după modernizare

Bâlba primului-ministru

Viorica Dăncilă a comis-o din nou în timpul discursului: Euro 2020 s-a transformat în "Euro douăzeci-douăzeci".

"În şedinţa de astăzi adoptăm în perspectiva Euro douăzeci-douăzeci şi Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii consolidarea şi modernizarea Stadionului Giuleşti "Valentin Stănescu".

Finanţarea obiectivului se va face de la bugetul de stat, prin bugetele Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerului Transporturilor", a declarat Viorica Dăncilă în ședința de Guvern. 

Ironiile au apărut imediat pe net:

Mihai Mateas, fost ziarist: “Mai țineți minte golul lui Hagi cu Columbia din nouășpe nouășpatru? Fabulos!”

 Claudiu Petrisor, fost ziarist: “Eu m-am născut în nouășpe optzecișișapte... ce vremuri...”

Catalin Tenita, antreprenor: “Doamna Dancila a gresit flagrant cand a zis "Euro douazeci-douazeci". La noi in sud, de unde e si dansa, se zice "Euro un pol un pol". Eventual "Euro doua duble" (zis si "Euro patru galeti"), daca e vorba de grau, porumb, floare sau rapita”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
ray51
ray51  •  13 Aprilie 2018, 13:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  13 Aprilie 2018, 13:03
Postat de Dan Ilesoi pe 13 Aprilie 2018, 09:48

Mai important este ceea ce face decat ceea ce zice - singurul fapt important e sa se construiasca stadioanele la timp, sa nu ne facem de ras - sau voi vreti sa-i luati painea CTP-ului cu Rautatile voastre ???

n-ai treaba pe acasa?

1016188995111372
Dan Ilesoi  •  13 Aprilie 2018, 09:48

Mai important este ceea ce face decat ceea ce zice - singurul fapt important e sa se construiasca stadioanele la timp, sa nu ne facem de ras - sau voi vreti sa-i luati painea CTP-ului cu Rautatile voastre ???

Vezi toate comentariile (47)
Comentează