SPORTURI  »  ALTELE  »  PATINAJ ARTISTIC

VIDEO Protest FĂRĂ PRECEDENT! Cuvintele rostite ÎN DIRECT pe transmisiunea TV de antrenorul Juliei Sauter, fata record a patinajului românesc

Negrea, dreapta imaginii, alături de Julia Sauter
Negrea, dreapta imaginii, alături de Julia Sauter

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 13:45

Julia Sauter (21 de ani), patinatoare născută în Germania cu dublă cetățenie (germană și română), a terminat pe locul 14 în finala Campionatelor Europene de patinaj artistic de la Minsk, Belarus.

Marius Negrea, antrenorul fetei care a obținut cea mai bună performanță din istoria patinajului românesc, a găsit un mod extrem să protesteze împotriva conducătorilor sportului românesc. 

Imediat după programul liber, cel care îi asigura locul 14 Juliei, în momentul așteptării notelor, când toate camerele TV erau ațintite asupra lor, Negrea a răbufnit.

„Salutări acasă! Fără bani, am venit neplătiți pentru mondiale. Poate ne ajutați și pe noi cândva, mergem în Japonia (n.r. Campionatul Mondial de patinaj, în martie 2019) pe banii noștri”, au fost cuvintele lui Negrea.

Mesajul antrenorului poate fi auzit începând cu minutul 7:00

Marius Negrea (54 de ani) este un fost patinator român, participant la edițiile din 1992 și 1994 ale Jocurilor Olimpice de Iarnă.

După retragere a devenit antrenor, pregătind cele mai importante nume din patinajul românesc, printre care Gheorghe Chiper, Adrian Matei, Roxana Luca sau Julia Sauter.

Citește și:

EXCLUSIV FR Patinaj, prima federaţie care se dizolvă » "A lăsat conturile goale și blocate" / "Minte! E un impostor";

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  28 Ianuarie 2019, 14:26
Postat de kordell pe 27 Ianuarie 2019, 17:54

Locul 14 ??? Si performanta unde este ???

Tu probabil ca nu esti nici in top 10000 in domeniul tau, aduci bani de acasa cand mergi la locul de munca?

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  27 Ianuarie 2019, 22:45

Sa ii dea chioannis , are castig din meditatii, din ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kordell
kordell  •  27 Ianuarie 2019, 22:05
Postat de zidane92 pe 27 Ianuarie 2019, 19:46

daca ai intrebat asta esti cel mai mare *** in viata, ba de aia participa toate tarile din lume la olimpiada altfel la orice disciplina ar veni cei mai buni 3-4 din lume si gata, du te dracu de pesedist ***!

Pai atunci sa participe pe banii ei daca se duce in excursie . Si nu , nu sunt pesedist , am plecat din tara imediat dupa mineriada , sorosistule !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează