GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT TEAM

VIDEO Se poate și fără manele! Imagini superbe din cantonamentul unei formații de juniori: „Pregătirea de iarnă și poveștile ei”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 14:14

După controversa provocată marți de filmarea în care copiii de la Inter Galaxy se distrează pe ritmuri de manele în autocar, au apărut și imagini cu alternative de petrecere a timpului în cantonament.

Grupele de copii ale Academiei de Fotbal Sport Team desfășoară în această perioadă un cantonament la Brașov. Într-un moment de răgaz, juniorii s-au delectat cu melodii interpretate la chitară.

Printre acorduri s-a strecurat și melodia celor de la Holograf, „Atât de departe”, la care puștii au reacționat extrem de plăcut.

 

Pregatirea de iarna si povestile ei..! Adunam momente frumoase alaturi de juniorii nostri, le descoperim si alte pasiuni, cladim noi prietenii, invatam despre cum ne poate educa acest joc. Un moment special dedicat copiilor..multumim “domnului cu chitara”! #JoculPreferat#Educatie#Bucurie

Publicată de Academia Sport Team pe Marţi, 5 februarie 2019

 

„Pregătirea de iarnă și poveștile ei.

Adunăm momente frumoase alături de juniorii noștri, le descoperim și alte pasiuni, clădim noi prietenii, învățăm despre cum ne poate educa acest joc.
Un moment special dedicat copiilor. Mulțumim domnului cu chitara!”, au fost cuvintele din descrierea clipului. 

Vezi și: 

VIDEO Fotbaliștii de mâine, maneliștii de azi » Cum sunt „antrenați” copiii de 9-10 ani: manele, FIFA și versuri cu apropouri vulgare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
luisharcsa
luisharcsa  •  06 Februarie 2019, 16:09
Postat de peluza pe 06 Februarie 2019, 16:05

La varsta lor si noi am ascultat manele.

La cata minte si educatie ai tu,doar manelele iti satisfac pofta de cultura. Tie iti ajunge. Si sa stii ca te ineleg. Esti fcsb-ist,nici nu am avut pretentii de la tine.

peluza
peluza  •  06 Februarie 2019, 16:06
Postat de alexandru.popescu pe 06 Februarie 2019, 15:52

Da bă, dacă îl ascultă copiii pe unul cântând la chitară o sa ajungă mari fotbaliști :)))))))))

Cristiano Ronaldo tot manele asculta si e fotbalist. E penibil!

peluza
peluza  •  06 Februarie 2019, 16:05
Postat de eugen555 pe 06 Februarie 2019, 16:02

Probabil niciunul nu o sa ajunga mare fotbalist dar vor avea educaţia adecvată,nu v- ati saturat de cocalari????

La varsta lor si noi am ascultat manele.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează