SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

VIDEO Singurul filmuleț cu Bruce Lee într-o luptă MMA! Imagini incredibile publicate după jumătate de secol

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2019 14:15

Cine nu îl știe pe maestrul de arte marțiale Bruce Lee? Legendă a secolului trecut, actor, sportiv de prestigiu, Bruce Lee a fost recunoscut pentru puterea, mobilitatea și viziunea pe care le-a adus în sporturile de contact.

Pe internet a apărut singurul filmuleț în care Bruce Lee participă la o luptă MMA (mixed martial arts).
 

Marele luptător american, născut în San Francisco în 1940 și decedat în 1973, în Hong Kong, în condiții suspecte, se confruntă cu un adversar în fața studenților săi, iar imaginile sunt spectaculoase.

Bruce Lee ține distanța tot timpul și se folosește de mobilitatea sa extraordinară și de viteză pentru a descuraja orice contact. În perioada când imaginile sunt filmate, undeva prin anii '60, echipamentul complet de protecție era obligatoriu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
rocky3
rocky3  •  18 Decembrie 2022, 21:24
Postat de ovialex23 pe 16 Septembrie 2019, 17:16

A fost extraordinar Bruce Lee. Unele lovituri trebuie sa le revezi in slow-motion.

A fost bun, păcat ca trait doar 33 de ani! Se spune că Chuck Norris atât i-a dat voie ...;)

Reconquista
Reconquista  •  16 Decembrie 2022, 19:51

Cam slabutz la bataie :)))

Azzz
Azzz  •  16 Decembrie 2022, 17:01
Postat de adriann_ pe 15 Decembrie 2022, 16:04

Singurul actor specializat pe filme de arte martiale care a avut o cariera legitima la nivel inalt in sporturile de contact PROFESIONISTE (adica nu demonstratii si vrajeli sau campionate de amatori ci lupte pe bune cu adversari de top) a fost Don "the Dragon" Wilson. Omul a avut in 1987 un meci cu Branko Cikatic (care a urcat apoi in categorie si a devenit primul castigator al K-1) in care si-a rupt ambele maini si tot a castigat. Noroc cu Branko (a avut meciul filmat si nu i-a fost rusine sa-l puna pe youtube) - asa mai vedem si noi un meci epic de kickbox terminat cu TKO in runda A SAPTEA, nu glumele cu Benny din ziua de azi...

Mda.Si Chuck Norris ce-o zice?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează